c# sınavım için yardımcı olabilecek var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
K miK
Uzman Üye
8 HİZMET YILI
C# sınavım var yardımcı ola bilecek arklar varmı acaba bu donem çalışdığım için dersleri takip edemedim yarın sınav var boşu boşunada 1 sene uzatmak ıstemiyorum şimdiden teşekkürler. c# Temel duzey veya orta duzey bilen bi kişi yardımcı olursa sevinirim zaten 3 sıkıntılı ders var ( C#,Mobil Proglama 2,Veri Tabanı 1 ) evet sınavda yardımcı olacak performans,proje değil (SINAV :)

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
kral c# hakkında herkez pek birşey bilmez yardımcı olmak isterdim fakat benimde sınavlarım var internette ücretli öğretmenler var bence ordan kendine bir öğretmen tut konuşmayıda kendi telefonundan yapma sınavdan önce cihazlar dinlenicek sınavın yansın istemem dikkatli ol başarılar :)

1881 ⁓ 193∞
Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Merhaba dostum. Yardımcı olabilecek dostlarımız yazmıyor farkettiysen. Sebebi konuda ödevin ne olduğunu belirtmemiş olman olabilir. Biraz ödevin hakkında bilgi verirsen yardımcı olan çıkacaktır. İyi forumlar.

Agresif ve Kompleksli
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
hangi ders kaçıncı sınıf ne okuyorsun biraz bilgi ver ona göre yazalım biz de

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Merhaba,
Konuyu açıklamalı bir şekilde iletirsen yardımcı olmak kolay şey.
Fakat senin tam olarak istediğin şey projenin başkası tarafından yapılması mı yoksa yardımcı olunması mı? Bunu tam olarak belirtebilirsen daha temiz bir giriş yapılabilir.
Her zaman yardımcı olmak için buradayız. Ancak bir öğrencinin tembelliğinden kaynaklanan açıkları kapatmak pek doğru davranış olmaz.
İyi forumlar :)

K miK
Uzman Üye
8 HİZMET YILI
herkese teşşekür ederim Bilgisayar Programcılığında Gorsel Proglama 1 olarak c# temelden sınav bu donem gerçekden zamanım olmadı unv değişikliği yapdım mecburi verdiğim dersleri tekrar girmek zorunda kaldım kısacası c# ,mobil proglama, mesleki matematik,veri tabanı1 dersler kaldı sadece herhangi bir odev değil 45 dklık bir temel duzey c# sınavı
Post automatically merged:

hangi ders kaçıncı sınıf ne okuyorsun biraz bilgi ver ona göre yazalım biz de
Bilgisayar Programcılığı 2 sınıf

Merhaba,
Konuyu açıklamalı bir şekilde iletirsen yardımcı olmak kolay şey.
Fakat senin tam olarak istediğin şey projenin başkası tarafından yapılması mı yoksa yardımcı olunması mı? Bunu tam olarak belirtebilirsen daha temiz bir giriş yapılabilir.
Her zaman yardımcı olmak için buradayız. Ancak bir öğrencinin tembelliğinden kaynaklanan açıkları kapatmak pek doğru davranış olmaz.
İyi forumlar :)
3 donemıde sorunsuz bir şekilde verdim gerçekden ıhtıyacım olmasa zayten minet etmem hem kpss çalışmak hem çalışmak unv değişikliği bu donemki derslere pek fazla zamanım kalmadı Temel duzeyden c# bilen biri yeterli olur diye düşünüyorum.

kanka yardım istediğin konununadi c# mi ?
evet knk c# hocanın gerçekden nsl bir soru kalıbı soracağını hiç bilmiyorum boyle soruyo diye ornekde veremem hoca yenı ilkdefa sınavına girecem c# mobil proglama 2 bu 2 si en skntılı ders

yardım istediğin konu nedir? napalım seninle sınava mı girelim :D
:D olur

Son düzenleme:

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
3 donemıde sorunsuz bir şekilde verdim gerçekden ıhtıyacım olmasa zayten minet etmem hem kpss çalışmak hem çalışmak unv değişikliği bu donemki derslere pek fazla zamanım kalmadı Temel duzeyden c# bilen biri yeterli olur diye düşünüyorum.
Hala tam olarak nasıl bir yardım istediğini anlayamadım?
C# diye nitelendirdiğin kısımlar o kadar derin ve detaylı şeyler ki. Bir konu mu anlatılmasını istiyorsun? Yoksa örnek anlatımların çözümlendirilmesini mi?

K miK
Uzman Üye
8 HİZMET YILI
videolardan baka bildiğim kadarıyla hoca orneklemede bi cumlede kaçtane i var veya sesli harf var gibi orneklemeler veriyor veya for , if dongusu en son anlatığı bu mesala

Son düzenleme:
Hile kullanmak kolsuzluk değil akıllılıktır
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
şimdi bunu söylediğim için herkez bana stackoverflow junkie dicek ama dostum

evde alıştırma yap youtubeden bak öğren bazende youtubeye bakmayacağın zaman sıkışıp kaldığında stackoverflow'a başvur zaten kodu internette ingilizce arattığında örneğin (c# how to save a file with savefiledialog) direk en üstlerde stackoverflow.com çıkacaktır

K miK
Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Yardımcı olabilirim bilgim var
dc adresini atarmısın ekliyim

şimdi bunu söylediğim için herkez bana stackoverflow junkie dicek ama dostum

evde alıştırma yap youtubeden bak öğren bazende youtubeye bakmayacağın zaman sıkışıp kaldığında stackoverflow'a başvur zaten kodu internette ingilizce arattığında örneğin (c# how to save a file with savefiledialog) direk en üstlerde stackoverflow.com çıkacaktır
saçma sapan sorular soruyo bılgısı olmuyan biri benim gibi kod dizaynını toparlıyamadığı için bi sonuçda elde edemez

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
heyecanlanmana gerek yok c# hayatının heryerinde yardım edecek sana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...