Çözüldü C surucusu hep dolu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Ben butun oyunlari butun dosyalari siliyorum ama c surucusunde bos alan yok formatsiz nasil bosalir bu c surucusu

Çözüm
C sürücüsünü boşaltmak için işinize yaramayan programları ve artık oynamadığınız oyunları Denetim Masasından silebilirsiniz.
Aynı zamanda masaüstünüzdeki ve indirilenler klasöründekiyüksek boyutlu dosyaları işinize yaramıyorsa silmelisiniz.

Çalıştır -> %temp% -> oradaki dosyaları silin
Çalıştır -> temp -> oradaki dosyaları silin

Tüm bu işlemlerden sonra geri dönüş kutusunu boşaltmayı unutmayın.

İnternetten Advanced System Care indirip bilgisayarınızdaki çöp ve gereksiz dosyaları silebilirsiniz.

Dosyalarınızı taşınabilir bir hdd alıp oraya atabilirsiniz veya google drive, onedrive gibi bulut depolama servislerine aktarabilirsiniz.
Griffin Premium
Ödüller
11
7 HİZMET YILI
ccleaner kullanabilirsin dostum bilgisayardaki çöp dosyaları cookieleri vs siliyor ben ayda bir yapıyorum 3 5 gb yer açılıyor windowsu c diskine kurmuş olabilirsin masaüstüne eklediğin dosyalardan dolayıda olabilir.

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
C sürücüsünü boşaltmak için işinize yaramayan programları ve artık oynamadığınız oyunları Denetim Masasından silebilirsiniz.
Aynı zamanda masaüstünüzdeki ve indirilenler klasöründekiyüksek boyutlu dosyaları işinize yaramıyorsa silmelisiniz.

Çalıştır -> %temp% -> oradaki dosyaları silin
Çalıştır -> temp -> oradaki dosyaları silin

Tüm bu işlemlerden sonra geri dönüş kutusunu boşaltmayı unutmayın.

İnternetten Advanced System Care indirip bilgisayarınızdaki çöp ve gereksiz dosyaları silebilirsiniz.

Dosyalarınızı taşınabilir bir hdd alıp oraya atabilirsiniz veya google drive, onedrive gibi bulut depolama servislerine aktarabilirsiniz.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...