C# ta wolftü hilesi kodlama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba c# ta hile kodlama istiyorum fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz

Cin Padişahı
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
forum üzerinde paylaşılan hazır sourceler var dostum pointer ofsent ları bulup güncelliyerek kendi hileni yapabilrisn ama c# ile kodlarını ne kadar koruyabilrisn o ayrı bi konu benim tavsiyem c++ üzerinden hile kodlarını geliştirmen

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
forum üzerinde paylaşılan hazır sourceler var dostum pointer ofsent ları bulup güncelliyerek kendi hileni yapabilrisn ama c# ile kodlarını ne kadar koruyabilrisn o ayrı bi konu benim tavsiyem c++ üzerinden hile kodlarını geliştirmen
kendi hilesini kodlarsa ban yemesi daha mı güç olur sence ?

Cin Padişahı
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
merhaba bende hile kodlamak istiyorum ama eac geldi wolfteame hile yapmam zormu artık ve ban yiyebilirmiyim ?
hazırladığın bypass ne kadar sağlam olursa o kadar ban riskin azalır
Post automatically merged:

kendi hilesini kodlarsa ban yemesi daha mı güç olur sence ?
kullanıp geliştireceği bypassa bağlı bypassı sağlam olursa oyunda çok belli etmediği sürece ban yiyeceğini sanmıyorum

Fired from Heaven✔
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
kodlama yetneegin varmı bilmiyorum B1 in üstünde bir ingilizceye sahip olman gerek bunu biliyorsan forumda sourceler var YT de wolfti kdolama rehberleri var göz at

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Pointer de gerek dostum bundan 4 5 sene önce öyleydi sen hile için kendi programını gmrsellelteiyordun kodları yazıyordun elindeki poşetlerlerdi yazıp aktif ediyordun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...