C# temel seviye eğitim konuları ister misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Değerli kullanıcılar, merhaba.

Bundan önce birçok konuda anlatımlar, eğitimler ve benzeri çalışmalar sağlamıştık. Linux, C++, Microsoft, Python gibi alanlarda Temel seviye bilgilerin ve nereden başlanılması gerektiği gibi önemli hususlara değinmiştik. Sizlere sormak istediğim konu C# üzerinde işlem yapmak isteyip/istemediğiniz.

Eğer yeterli talep gelirse, Temel Seviye anlatımlara sıfırdan .NET Platformu dahil çok keskin bir şekilde anlatımlara başlayacağım. Bu konu altına isteyenler (yorum, beğeni, contact) bir şekilde aktifliğini gösterirse belli bir kitlenin üzerinde işlem yapılırsa sizler için grafikli bir şekilde yazılı anlatım, videolu çekim ve Discord kanalı açarak bilgilendirici soru/cevap alanları yaratmayı planlıyorum. Amaç ve niyetim tamamen kendinizi geliştirmeniz ve bilinçli bireyler olabilmenizdir.

Teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Amaç ve niyetim tamamen kendinizi geliştirmeniz ve bilinçli bireyler olabilmenizdir.
Eğer amacınız buysa kategorisine uygun şekilde paylaşırsınız. Konunuza bir de anket falan da eklemişsiniz, forumlar hit ölçülecek yerler değil maalesef. Paylaşırsın forumda, işine yarayan zaten kullanır. Konuda da yorumunu ve teşekkürünü belirtir, geçer. Şu an bu yaptığınız hit ölçmeye giriyor o yüzden konunuzu kilitliyorum. Forumlar hit ölçülecek yerler değildir, yardımlasma ortamıdır. Hatırlatmada bulunmak istedim. Konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...