Onaylı Üye
yönetici olarak çalıştırBasit bir hile kodlaması yapıyorum ve oyun içerisinde ki herhangi bir yazıyı değiştirmek istiyorum.
Kodlar şu şekilde;
hill.StartHacking("HillClimbRacing");
hill.WriteInt(0xBABE9D4, int.Parse(TextBox1.text), 4);
Programı çalıştırdığım zaman sayı girebiliyorum fakat benim amacım yazıyı değiştirmek rastgele bi yazı yazıp butona bastığımda
prnt.sc/s8h4o9
içerikteki hatayı alıyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
maalesef :/yönetici olarak çalıştır
Ben hill climb racing adlı oyunu deneme olarak kullanıyorum asıl yapacağım oyunda hile koruması olduğu için programa yazarak hile yapmaya çalışıyorum cheat enginede string bölümündeki yazıyı programa yazarak textboxa yazdığım şeyi oyuna yansıtmaya çalışıyorum.Yazı değiştirmekten kastın nedir?
Oyuna başla adlı buton gibiDostum demek istediğimi anlamadın. Yazı değiştirmekten kastın ne? Oyun içi bir değer mi (can, mermi vs) yoksa örneğin "Oyuna başla" gibi bir butonu mu?
Dostum girdiğin kodlar yanlış. int.Parse ile sayı değer girmen gerek. Double.tryparse metoduna bakarsın veya if else ile önce metin kontrolü yap değilse convert işlemi yapmayı dene.Oyuna başla adlı buton gibi
Textbox1.text demiş parse kaldırsa zaten direk string değer yazmamzmiDostum girdiğin kodlar yanlış. int.Parse ile sayı değer girmen gerek. Double.tryparse metoduna bakarsın veya if else ile önce metin kontrolü yap değilse convert işlemi yapmayı dene.
hayırTextbox1.text demiş parse kaldırsa zaten direk string değer yazmamzmi
Post automatically merged:
To string ile cevrilebiliniyor mu ?
Arkadaş normal bir uygulamada değişiklik yapmıyor. Yukarıda yazdığı kodlar sayısal değerler için. Örneğin oyunda 3 canı var. Canın pointerini bulup oraya ekler. Textbox1 e 10 yazıp buttona basarsa canı 10 olur. Ama arkadaş yazıyı değiştirmek istiyor. İyi okuyalım lütfen iyi forumlar.Textbox1.text demiş parse kaldırsa zaten direk string değer yazmamzmi
Post automatically merged:
To string ile cevrilebiliniyor mu ?
Okudumda acaba yanlış mi biliyorum diye yazdımArkadaş normal bir uygulamada değişiklik yapmıyor. Yukarıda yazdığı kodlar sayısal değerler için. Örneğin oyunda 3 canı var. Canın pointerini bulup oraya ekler. Textbox1 e 10 yazıp buttona basarsa canı 10 olur. Ama arkadaş yazıyı değiştirmek istiyor. İyi okuyalım lütfen iyi forumlar.
Teşekkürler@seloreis03
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap** Bu makale Convert işlemi için yardımcı olacaktır.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap** Bu makale ise Tryparse işlemi için yardımcı olacaktır.
İyi forumlar.
Benim yorumumu kopyala yapıştır yapmak mı?Dostum girdiğin kodlar yanlış. int.Parse ile sayı değer girmen gerek. Double.tryparse metoduna bakarsın veya if else ile önce metin kontrolü yap değilse convert işlemi yapmayı dene.
bt derslerini atıcaktım bende konuyu okuyunca bende sinir oldum şuan zamanında tüm ödevleri o siteden yapıyordum sitenin yararını göreceğinden eminim@seloreis03
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap** Bu makale Convert işlemi için yardımcı olacaktır.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap** Bu makale ise Tryparse işlemi için yardımcı olacaktır.
İyi forumlar.
Teşşekürler iyi forumlar@seloreis03
İyi forumlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?