Merhaba öncelike C++'da RPM ve WPM fonksiyonlarına bakınız RPM ile çektiğiniz pointerların büyük ihtimalle offsetleri vardır 0x50 , 0xA gibi veya sadece pointer mı var offsets 1 tane olupda 0x0 tarzı olabilir gösterdiğin örnek olarak yaptığın oyuna göre değişir mesela en basitinden şöyle bir örnek göstereyim öncelikle getmodulebaseadress modülü kullanıp oyunun baseAdress fonksiyon tam olarak şu
C++:
DWORD GetModuleBaseAddress(char* moduleName, DWORD ProcessID)
{
DWORD baseAddress = 0;
HANDLE hSnapshot = CreateToolhelp32Snapshot(TH32CS_SNAPMODULE, ProcessID);
if (hSnapshot != INVALID_HANDLE_VALUE)
{
MODULEENTRY32 modEntry32 = { 0 };
modEntry32.dwSize = sizeof(MODULEENTRY32);
if (Module32First(hSnapshot, &modEntry32))
{
do
{
if (!strcmp(modEntry32.szModule, moduleName))
{
baseAddress = (DWORD)modEntry32.modBaseAddr;
break;
}
} while (Module32Next(hSnapshot, &modEntry32));
}
CloseHandle(hSnapshot);
}
return baseAddress;
}
Bundan sonra bunu maine tanımlarız ardından en sonda RPM ve WPM fonksiyonlarını kullanırız örnek olarak
C++:
ReadProcessMemory(gameHandle, (PVOID)(ACModule + 0x0012CB90), &AmmoAddy, sizeof(DWORD), 0);
ReadProcessMemory(gameHandle, (PVOID)(AmmoAddy + 0x810), &AmmoAddy, sizeof(DWORD), 0);
ReadProcessMemory(gameHandle, (PVOID)(AmmoAddy + 0xC4), &AmmoAddy, sizeof(DWORD), 0);
WriteProcessMemory(gameHandle, (PVOID)(AmmoAddy + 0x470), &maxammo, sizeof(DWORD), 0);
Mesela diceksin ki hepisne referans olarak AmmoAddy var diğerlerinde neden maxammo WPM yani WriteProcessMemory'de yazdırcağın miktar kadar yapıyorsun istiyorsan AmmoAddy'de yazdırabilirsin ancak AmmoAddy ben DWORD değişken olarak tanımladım RAM'den rastgele bir değer alıyor
Eğer konuyu detaylı dahada anlatmamı istersen kafana takılanları sor
Eklemek istediklerim pointerlar hakkında bilginiz yoksa C++ bilginiz zayıftır en basitinden pointer Reference ve Dereference hakkında bile bilginiz yoktur o yüzden geri dönüp C++ bilginiz geliştirin
Konuya etiketlediğinzi Jacquelyn adlı kişi copy pasterdır başka bir şey bilmiyordu konu zaten THT forumundan çalıntı açtığı ve aldığı şeyler ondan harici Gta:SA adresler diye paylaşmış hepsi zaten bi forumda paylaşılmıştı kendisi copy paster hayatında CSGO'dan başka bir oyun engine görmemiş birisi o yüzden ona soru sormanızı tavsiye etmiyorum