Uzman Üye
o kadar para vericem üşenirmiyimAlda üşencen okumaya alın rez
Görücez bakalım okumaya başlayınca yaz banao kadar para vericem üşenirmiyim
olur merak etme yararlı dersleri oluyor oranın ilgilendigin dil'i satın al gelişmene yardımcı olur en azından temeli ögretiyorlarUdemy normalde 350tl olan c++ programlama kursunu 25tl ye satıyor şuan indirimde ben bu paketi alsam 10 saatlik bir videoymuş bölüm bölüm toplam 10 saat bunu alsam hile işlerinde ne kadar başarılı olurum veya bana birşeyler katarmı işe yararmı yani?
@LeftSpace @nader11ndeu
al faydası olur benimde var orada bir çok derslerim yararlı emin olabilirsinBende almayı düşünüyorum.Eğer bütçeniz yok ise konu başlıkları açıklanmış internetten araştırabilirsiniz. Faydalı olur.
30 gün içinde para iadesi var versin parayı videoları tek tek indirsin sonra para iadesi istesin bunuda mı ben söylim ?Gerek yok bu tür kitaplara para vermeye, onun yerine youtube'dan eğitim setleri vs izlersende aynı eğitimi almış olursun bu eğitimde sadece derleme özelliği var yani farklı kişilerden öğrenmek yerine tüm seriyi tek kişiden öğreniyorsun. Ayrıca hile için sadece c++'ın temel kullanımını öğrenirsin yani memory hacking konusunda pek yardımı olmaz bu tür serilerin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?