Dostum öncelikle bunlar direk başlanılacak şey değil.Mesela bi hile kodlamak için bile bir sürü şey lazım falan filan ama sana tavsiyem viedolarla gelişebilirsin ben o kadar üstadı değilim fakat arkadaşlar yardımcı olur sana tek diyeceğim viedo izleyip geliş bir gün senide pistlerde görmek isteriz yoluna başarılar.
Bro ben kodlama bilmem ancak kodlama bilmeyipte çok şey diyecekler yok öyle yok böyle eğer sorun olursa bu sitede en çok yardımcı olacak arkadaşlardan biri @cylops 'tur yoluna ne çıkarsa çıksın pes etme umarım gelişirsin ve hilelerini görürüz !
Ben c#yi youtubeden bakıp falan öğrenmedim açıkçası projeleri indirip içindeki kodlara baktım bu neyşe yarıyor ne nereye yazılıyor falan sistemi çözdüm ayrıca stack stackoverflow dan da yardım alıp güzel programlar yaptım
Ben c#yi youtubeden bakıp falan öğrenmedim açıkçası projeleri indirip içindeki kodlara baktım bu neyşe yarıyor ne nereye yazılıyor falan sistemi çözdüm ayrıca stack stackoverflow dan da yardım alıp güzel programlar yaptım