⚡Süper Güçlerim Var⚡
Süper Üye
Ben biraz yanlış anladım başda, sonradan toparladım mrk etmeBrom Arkaşın istediği programlardaki "Beni Hatırla" özelliği.
Ben biraz yanlış anladım başda, sonradan toparladım mrk etmeBrom Arkaşın istediği programlardaki "Beni Hatırla" özelliği.
Halletim Fakat Senin Yönteminlede Görmek İsterim. Fakat Cuma Günü zpcye GirebilirimKalıcı olmasını istiyor isen bir "ini" dosyası veya "dll" veya da kendi uzantına ait bir bir dosya oluşturup onun içine kaydedebilirsin. En mantıklısı bu şekilde olacaktır.
"Beni hatırla" gibi bir özellik istiyor isen de aynı şekilde yapabilirsin. Otomatik olarak bu dosyadan veriyi çekip textBox'lara koyar ve otomatik şekilde girişi tamamlar.
Anlamıyor isen özelden ulaşabilirsin. Yardımcı olmaya çalışırım.
textBox1.Text = AyarDosyan.default.username;
textBox2.Text = AyarDosyan.default.password;
AyarDosyan.default.username = textBox1.text;
//AYNISI SIFRE ICIN DE YAP
AyarDosyan.default.save();
Teşekkür Ederim. Çok İşime Yarıyacak SağolArkadaşlar yorumlara baktım da ne kadar zor yollar seçilmiş dosya kaydetip okutma parselwmw filan. Gerek yok böyle şeylere
Sağ taraftan projene sağ tıkla > ekle > Ayar dosyası ismini ayarla ondan sonra ekleyince karşına gelicek. Orda:
username oluştur string i seç
password oluştur string i seç
Kaydetme seçeneğini bu bilgisayar olarak ayarla.
Arından projene gel formun load kısmına
C#:textBox1.Text = AyarDosyan.default.username; textBox2.Text = AyarDosyan.default.password;
Ayar dosyana kayıt yapmak için de
C#:AyarDosyan.default.username = textBox1.text; //AYNISI SIFRE ICIN DE YAP AyarDosyan.default.save();
Gibi gibi daha ayrıntılı kullanımına googleden ulaşabilirsin. Öyle uzun yollara girmeye gerek yok...