Uzman Üye
Ben düzenlemek istiyorum ama onu denedim zaten oluyor ama düzenleyemiyorummenüye oyun içinde ulaşırsın hazır menüyü build et ve oyuna inject et sonra menüyü görürsün veya Directx 9 test environment gibi programlar ilede oyuna girmeden menüyü görebilirsin.
menüyü hiç düzenleyemiyorum göremiyorum görmek için build edip oyuna enjekte etmem gerekiyo sadece kdolarını görüp düzenleyeibliyorum ama menüden eser yoknasıl düzenleyemiyorsun veya neyi düzenleyemiyorsun
zaten bu böyle menüyü visual studio da göremezsin oyunda görebilirsin.menüyü hiç düzenleyemiyorum göremiyorum görmek için build edip oyuna enjekte etmem gerekiyo sadece kdolarını görüp düzenleyeibliyorum ama menüden eser yok
Hayır hazır proje indirdim düzenlemem lazım visual studiodada görebilmem lazımzaten bu böyle menüyü visual studio da göremezsin oyunda görebilirsin.
Açık kaynak kodluHayır hazır proje indirdim düzenlemem lazım visual studiodada görebilmem lazım
bu c++ vb.net değil .dll uzantılı hileler gözükmez.Hayır hazır proje indirdim düzenlemem lazım visual studiodada görebilmem lazım
uzantısının dll olduğunu nerden çıkarttın daha build edilmemiş open source hile böyle birsürü var hiçbirinin menüsünü göremiyorum yardım edemiyceksen lütfen zaman almabu c++ vb.net değil .dll uzantılı hileler gözükmez.
kardeş öyle bişey olsa tıklarım zaten azda olsa bilgim var form yazısı bile yok diğerleride form dosyası değilSağ kosede form 1 yazar cift tikla gelir
Propiters varsa form1 yazar bende kullaniyorumkardeş öyle bişey olsa tıklarım zaten azda olsa bilgim var form yazısı bile yok diğerleride form dosyası değil
hiç öyle bişey yok bendePropiters varsa form1 yazar bende kullaniyorum
sadece bunda değil tüm prjelerde oluyo kendim yapıyorum kaydediyorum bidaha girince yine aynısıKaynak Linkini At Çözümünü Bulup Yazarım
hata form yani menüye giremiyorum sadece kodları görebiliyorumTam Olarak Hatayı Anlamadım Kendim İncelemem Lazim
menü düzenlenebiliyo başkaları düzenleyebiliyo bende düzenlenmiyo kalanını zaten bende biliyorumKardeşim Form Projesi Değil Heralde Senin Bulduğun Proje D3D Menü Özelliklerini Koddan Ayarlıcaksın Ve Ortaya Çıkan Dllyi Injector İle Injecte Ediceksin
Denedim tıklayınca sadece kod çıkıyor sorunda bu zaten sadece kodları görüyorumbase.cpp yada menü.cpp den düzenleyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?