C++ yazılım dilini öğrenmek için C yazılım dili öğrenilmeli mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Merhaba, yazilima baslamak istiyorum. İstedigim dil C++ ancak cogu kisi C++ ogrenmeden once C ogren diyor. Buraya da sorayim dedim gercekten C mecbur mu C++ ogrenmem icin?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Daha önceden bir programlama altyapın yok ise C ile başlayabilirsin. Ondan sonra c++ ve C# arasında amacına uygun çalışabilirsin.

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
"sistem seviyesi" kodlamada bulunacakların , ilk önce C tercih etmesi , "oyun" geliştirmek veya visual c++ gibi , allegro gibi koda görsellik katmak isteyenlerin biraz daha konu başlığına sahip olan C++ tercih etmesini tavsiye ederim

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Merhaba eğer yazılım hakkında çok bilgin yok ise Python ile başlamanı öneririm.

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
ben kurcalamaya ilk c# ile başlamıştım. bana en basit gelen c#dir. cpp biraz daha ileri seviye ve c#a nazaran daha çok hilelere yönelik. buna kendin karar vermelisin c#da wkndows form traoner mi yapacaksın yoksa cppda imgui mod menu mu. ama anlayabilecegin üzere cpp çok daha zahmetlidir

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
ben kurcalamaya ilk c# ile başlamıştım. bana en basit gelen c#dir. cpp biraz daha ileri seviye ve c#a nazaran daha çok hilelere yönelik. buna kendin karar vermelisin c#da wkndows form traoner mi yapacaksın yoksa cppda imgui mod menu mu. ama anlayabilecegin üzere cpp çok daha zahmetlidir

Evet aslinda ImGui gibi internal veya external menuler yapip hileye yonelmek istiyorum ancak galiba ondan once C ogrenmem lazim

Evet aslinda ImGui gibi internal veya external menuler yapip hileye yonelmek istiyorum ancak galiba ondan once C ogrenmem lazim

Tabiki C++ ogrenince hile yapabiliyorsun diye birsey yok cheat engine gibi addressleri bulmayi ogrenmek lazim ancak %80 yazilim on planda

Moderatörün son düzenlenenleri:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...