C++ yazılım dilini öğrenmek için C yazılım dili öğrenilmeli mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Merhaba, yazilima baslamak istiyorum. İstedigim dil C++ ancak cogu kisi C++ ogrenmeden once C ogren diyor. Buraya da sorayim dedim gercekten C mecbur mu C++ ogrenmem icin?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Daha önceden bir programlama altyapın yok ise C ile başlayabilirsin. Ondan sonra c++ ve C# arasında amacına uygun çalışabilirsin.

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
"sistem seviyesi" kodlamada bulunacakların , ilk önce C tercih etmesi , "oyun" geliştirmek veya visual c++ gibi , allegro gibi koda görsellik katmak isteyenlerin biraz daha konu başlığına sahip olan C++ tercih etmesini tavsiye ederim

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Merhaba eğer yazılım hakkında çok bilgin yok ise Python ile başlamanı öneririm.

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
ben kurcalamaya ilk c# ile başlamıştım. bana en basit gelen c#dir. cpp biraz daha ileri seviye ve c#a nazaran daha çok hilelere yönelik. buna kendin karar vermelisin c#da wkndows form traoner mi yapacaksın yoksa cppda imgui mod menu mu. ama anlayabilecegin üzere cpp çok daha zahmetlidir

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI

Evet aslinda ImGui gibi internal veya external menuler yapip hileye yonelmek istiyorum ancak galiba ondan once C ogrenmem lazim

Evet aslinda ImGui gibi internal veya external menuler yapip hileye yonelmek istiyorum ancak galiba ondan once C ogrenmem lazim

Tabiki C++ ogrenince hile yapabiliyorsun diye birsey yok cheat engine gibi addressleri bulmayi ogrenmek lazim ancak %80 yazilim on planda

Moderatörün son düzenlenenleri:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...