Süper Üye
Kanka ekran goruntusu atma sansin var miformat atarken ayarlarlarda gogosteriyor
Merhaba arkadaşlar hem c hem d diskim var ama ben sadece c ye fotmat atmak istiyorum nasil yapabilirim
Windows c de kurulu
Sadece 1 adet harddiskim var ama c d diye ayri
öyle bi secenek yok ki hocamdostum format atarken seçtiriyor zaten kendiniz oradan sadece C yi işaretleyin .
sonra nolacak windows kendini yeniden mi kuracakDisk yerinde format atmak istedigin diski bicimlendir yeterli
Format atarken sana sourcak hangi diske atıcağını istersen diskleri de bölebilirsin ben öyle yapmıştımMerhaba arkadaşlar hem c hem d diskim var ama ben sadece c ye fotmat atmak istiyorum nasil yapabilirim
Windows c de kurulu
Format atarken sana sourcak hangi diske atıcağını istersen diskleri de bölebilirsin ben öyle yapmıştım
peki hangisini seçtiniz burdaFormat atarken biçimlendirmek istediğin diskleri soruyor. Oradan C yalnızca C diskini biçimlendirip işlemi başlatabilirsin. bu konuda bir problem yaşarsan bana mesaj atabilirsin seve seve yardımcı olurum
Ben flashtan yapmıştım hiç buradan yapmadımpeki hangisini seçtiniz burda
Ekli dosyayı görüntüle 85949
dostum ayarları değiştirdendi sanırsam ama biryerden yapılıyordu . çok uzun zaman oldu buradan format atalı oyüzden unuttum , ordaki ayarları biraz kurcalayın elinde sonunda bulursunuz .öyle bi secenek yok ki hocam
Ekli dosyayı görüntüle 85946
Ekli dosyayı görüntüle 85947
Ekli dosyayı görüntüle 85948
Post automatically merged:
sonra nolacak windows kendini yeniden mi kuracak
1 Harddisk atıyorum 500gb bunu mesela c:250gb d:250 gb gibi 2 ye bölebilirsin.Format atarken hangisini seçersen onu temizler.Ama yarım format her zaman sıkıntı.Atmışken komple at.Merhaba arkadaşlar hem c hem d diskim var ama ben sadece c ye fotmat atmak istiyorum nasil yapabilirim
Windows c de kurulu
hocam doğru demi sadece c ye atıyor böyle ?dostum ayarları değiştirdendi sanırsam ama biryerden yapılıyordu . çok uzun zaman oldu buradan format atalı oyüzden unuttum , ordaki ayarları biraz kurcalayın elinde sonunda bulursunuz .
Hocam ben hep iso dosyasından attım daha temiz oluyor diye bunu bilmiyorumpeki hangisini seçtiniz burda
Ekli dosyayı görüntüle 85949
O secenek gozukmuyor1 Harddisk atıyorum 500gb bunu mesela c:250gb d:250 gb gibi 2 ye bölebilirsin.Format atarken hangisini seçersen onu temizler.Ama yarım format her zaman sıkıntı.Atmışken komple at.
"yanlızca windows sürücüsü" sadece windowsun yüklü olduğu diski formatlar , onu açın hocam .
Sen usb den atmıyorsun o yüzden.8 gb bir usb bul.Microsorft win 10 indir yaz ve kendi sitesinden indir usb ye at.Usb den format at.Windows için kodun yoksa nette windows 10 etkinleştirme yaz orjinal gibi oluyor.O secenek gozukmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?