Satıyorum [SATILIK] SRPmouse - Tüm Haklarıyla Devredilecek Profesyonel Makro Projesi (Full Source Code)

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, üzerinde uzun süredir çalıştığım ve her detayıyla titizlikle ilgilendiğim SRPmouse projesini, başka projelere odaklanacak olmam nedeniyle tüm haklarıyla (kaynak kodları dahil) devrediyorum. Bu bir lisans satışı değildir; projenin sahibi siz olacaksınız.

📦 Devir İçeriğine Neler Dahil?

• Full Source Code (C#): Temiz, yorum satırları eklenmiş ve geliştirilmeye açık tüm kaynak kodları.
  • Gelişmiş Güvenlik Katmanı: İçerisinde hazır bulunan Anti-Debug, Anti-Dump ve Memory Protection (Stack Integrity) modülleri.
  • Evrensel Mouse Motoru: Hiçbir marka kısıtlaması olmadan (Logitech, Razer veya 20 TL'lik ofis faresi fark etmeksizin) her farede çalışan çekirdek algoritma.
  • Lisans & HWID Sistemi: Donanım kilitleme, online zaman doğrulama (NTP) ve Discord Webhook entegrasyonu hazır panel.
  • Modern Arayüz: Kullanıcı dostu, "Dark Mode" temalı profesyonel tasarım.

🎯 Neden Bu Projeyi Almalısınız?

1. Hemen Satışa Hazır: Yazılım tamamen bitmiş durumdadır. Satın aldığınız gün kendi markanızı basıp lisans satmaya başlayabilirsiniz.
  2. Dev Kitle: Sadece PUBG değil; Rust, R6, CS2 gibi dikey sekme olan tüm oyunları desteklediği için pazar payı çok geniştir.
  3. Donanım Özgürlüğü: "Sadece Logitech çalışır" gibi kısıtlamalar olmadığı için müşteri kaçırmazsınız. Herkes kullanabilir.
  4. Güvenlik Odaklı: Sıradan makroların aksine, tersine mühendislik araçlarına karşı kendini koruyan (Anti-VM, Anti-Sandbox) bir yapıya sahiptir.

⚙️ Teknik Özellikler:

• External Mimari: Oyuna müdahale etmez, sistem düzeyinde çalışır (Ban riskini minimize eder).
  • Düşük Kaynak Tüketimi: Windows API kullanarak yazıldığı için işlemciyi yormaz, FPS düşürmez.
  • Gelişmiş Profil Desteği: 50'den fazla silah ve dürbün profili tanımlanabilir.
  • Sesli Geri Bildirim: Profil geçişlerinde kullanıcıyı uyaran sesli asistan sistemi.

💰 Fiyat ve Ödeme:

Proje, tek bir kişiye tamamen devredilecektir. Ciddi alıcılar için canlı demo ve kod önizlemesi yapılabilir.

• Fiyat: görüşme sağlandığında ortak yol buluruz diye yazmadım. ama aklımdaki fiyat cüzi bir miktar..

• İletişim için Discord: srpmouse