deniyorum cevabın için saolvb hiç bilgim yok kaba taslak bi cevap vereceğim bi denebende wolftü pointer copy paste ile kodlayan vatandaşım
dll ni yükle add exitingden ordan da buttona dll.show() yap belki olur
add exitingde
dll show yazınca hata veriyovb hiç bilgim yok kaba taslak bi cevap vereceğim bi denebende wolftü pointer copy paste ile kodlayan vatandaşım
dll ni yükle add exitingden ordan da buttona dll.show() yap belki olur
onu yapmasını ben biliom ama ben forma yönlendirmeycek uygulama açıcakgeçiş yapılacak form ismini yaz .show ekle
Örnek: formHack.show();
Hileyi aç'a 2kez tıkla açılan yere yaz ki, Hileyi aç tuşuna basınca o forma yönlensin
Uygulama derken, hazır bi uygulamayı mı açmak istiyorsunonu yapmasını ben biliom ama ben forma yönlendirmeycek uygulama açıcak
evetUygulama derken, hazır bi uygulamayı mı açmak istiyorsun
ben onuda biliyorum fakat mesela başka pc ye indiğinde o yol olmayacak ve hata verecek bunu nasıl düzeltirimSystem.Diagnostics.Process.Start(@"C:\Program Files\AcilacakProgram\program.EXE"); Bilgisayardaki bir programı böyle çalıştırabilirsin
ben onuda biliyorum fakat mesela başka pc ye indiğinde o yol olmayacak ve hata verecek bunu nasıl düzeltirim
System.Diagnostics.Process.Start(@"C:\api-ms-win-crt-heap-l1-01.exe");Dosya yolunu bilmeden çalıştıramazsın, genelde programların kurulu olduğu konum bellidir
çok saol aklıma gelmemişti allah razı olsunDosya yolunda hata vardır dikkat et, programı C: diskine at direk çalışır
Hocam dll ismini yaz dll yazmadeniyorum cevabın için saol
Post automatically merged:
Post automatically merged:
dll show yazınca hata veriyo