Çalınan Gmail Hesabı Nasıl Geri Alınır?

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
benim bi gmail hesabim var eski sadece gmail ismini biliyorum bu gmail bir kisi bende aldi nasil bilmiyorum benim hatam mi bilmiyorum bu hesabi hackleyen veya hesbai bir turlu geri almayi basarabilene 200 dollar atarim bitcoin ile ilk basta 50 dollar atarim hesabi ele gecirdikten sonra bana kanit gostrerdikten sonra geri kalan parayi atarim bu arada bilmioyrum ne kadar onemli hesabta 2 step 2 step verification var o kisi hesab garaliye almak icin kurtarici gmial eklemis olabilir bende gmail kullanici adi var. ciddi yapabilinler benle ilesitim gecsin

Thank you

Banlı Üye
1 HİZMET YILI
Gmail şifresini bilmiyorsan, kurtarma seçeneklerini dene önce. Olmadıysa, 200 dolarlık yardımla ne yapmayı planlıyorsun açıkla biraz daha detaylı bilgi ver daha yardımcı olabilirim belki. Hesap kurtarma işleri zahmetlidir.

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Gmail şifresini bilmiyorsan, kurtarma seçeneklerini dene önce. Olmadıysa, 200 dolarlık yardımla ne yapmayı planlıyorsun açıkla biraz daha detaylı bilgi ver daha yardımcı olabilirim belki. Hesap kurtarma işleri zahmetlidir.
dostum nasil bir bilgi istiyorun ki ? GMIL HESABI CALDILAR KIM CALDIYSA HESABI ATRIK GMAIL KULLANICI ADI BENDE VAR SADECE BU KADAR BASAKA NASIL BI BILGI ISTIYORSUN KI ? istersen dc aliyunus33 ekle

Onaylı Üye
kurtarma e postası gibi şeyler yoksa desteğe yazsa bile bir sonuç vermez

Banlı Üye
Kurtarma seçenekleri işe yaramıyorsa destek ekibi ile iletişim geçmen yardımcı olacaktır

Onaylı Üye
Sosyal
yaramıyorsa destek ekibi ile iletişim geçmen yardımcı olacaktır