Çalınan Valorant hesabı nasıl kurtarılır?

Üye
2 HİZMET YILI
Arkadaşlar, benim sıradan bir hayatım var. İşe giderim ve kafeye gidip oyun oynarım. Yeni şehre taşındığımız için arkadaşım da yok burada. E-ticarete girmek istediğim için 2020'de açtığım Valorant hesabımı satmak istedim. Bayağı bir emek ve yatırım yapılmış hesaptı. Facebook'ta 35-40 yaşlarında bir kadınla anlaştım.

Ne hikmetse kadına güvendim ve hesabı verdim mailiyle beraber ama kadın bilmiyorum ayağına yatıp duruyordu. Öyle böyle hesabın ilk mailini kendi üzerime aldım bir şekilde. Herhangi bir ücret almadım, her şeyi SS aldım. Valorant otomatik kurtarma sayfasından almaya çalışıyorum ama arkadaşımın dediğine göre çift doğrulama koyduğu için ticket ile alabiliriz, diyor. Ticket attım 2 tane. Riot 24 saatten fazla olmasına rağmen dönüş yapmadı.

Bu süreçte nasıl bir yol izlemeliyim? Yasal mercilere kadar taşımayı düşünüyorum, maddi kayıp var çünkü. Araştırdım biraz, siber suçlarla mücadeleye gittiğimde yardımcı olabilirlermiş. Lütfen düşüncelerinizi ve fikirlerinizi benimle paylaşabilir misiniz?

Moderatörün son düzenlenenleri:
If u wanna
Seçkin Üye
Ödüller
10
Sosyal
10 HİZMET YILI
Riot geri dönüş yapmıyorsa yapabileceğin başka bir şey yok. Yasal yollara başvurmak da sana daha fazla para kaybettirir hesabını geri alsan bile.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
riota ticket atabilirsiniz

Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Kankam riot nasıl geri dönüş yapmıyor ya

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
hiç mi bi bağın kalmadı hesapta mail tel fln

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
ticket atarak ama tickette şunların olmasına dikkat et

ilk mail adresi
ilk kullanıcı adı ve etiketi
hesabı ilk hangi konumdan açtığının bilgisi ( il ilçe mahalle vb. )
yatırdığın vplerin dekontları banka ve maile gelen dekontlar

ve diğer tüm bilgileri ekle tickete geri dönüş oluyor kesin

Üye
1 HİZMET YILI
eyer eski epostana değiştirlerse riota destek açıp geri ala bilirsin

multi genre producer
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Dostum Riot Games'e ticket açtığında ek olarak dosya kısmına hesabına satın aldığın e-pin veya farklı bir satın alımın faturasını yüklemen, hesap hakkında tüm bildiklerini iletmen gerekli. Güvenlik açısından senden daha sonra yine farklı şeyler istiyorlar onları da doldurduğunda hesabını geri alabiliyorsun. Benim hesabım çalınmıştı ticket üzerinden aldım. YouTube üzerinde bu konu hakkında bir sürü video var izlemeni tavsiye ederim.

Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
ilk mailini ve bi kaç bilgisini biliyosan supporta yaz veriyolar ama ilk mail şart