Çalışmıyor Çalışan Aimbot Pointerleri Kendim Denedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
9 HİZMET YILI
WritePointerInteger("wolftü.bin", Label2.Text + &H28C49C, "1", 14,&H120,&H464 )

WritePointerInteger("wolftü.bin", Label2.Text + &H28C49C, "1", 20,&H120,&H464 ) 

İşine yaradıysa +Rep

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
RE: Çalışan Aimbot kendim denedim

Krdş İki Tane Kod Var Hangisi?

Alıntıdır Diye Yaz! Rapor Ederim! İlk Ben Paylaştım Aimbotları!!!!

Hayırlı Akşamlar

Uzman Üye
9 HİZMET YILI

kingwar729' Alıntı:

Hayırlı Akşamlar

WritePointerInteger("wolftü.bin", Label2.Text + &H2671772, "1", 20, &H120, &H464) bu senin paylaştığın ayrıca çalışmıyo sende realberke den alıntı yapmışsın hexdemicale cevirmeyide bilmiyorsun herhalde

İkisinide kodla

Uzman Üye
9 HİZMET YILI

mymurat1' Alıntı:
dostum denicem haber edicem teşekkürler sen denedinmi envanter hackde  yasaklı eşya diyip oyundan atıyormu ? atmıyorsa bide anti ahh kodunu verebilirmisin bendeki güncelmi ona bakim

Denedim atmadı kesinlikle çalışıyo ikisini beraber kodla

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI

ya siz ne kadar boş bi insansınız Umut Tamircinin en sonki hilesinden gfelirsiniz burda pointero yaplaşırsınız
Hem en azından tüm pointerları çerivirnde paylaşın Kingwar kardeşimi bu konudaki işsizliğnden ötürü tebrik ediyorumÇünkü hepsini o paylaştı wqeqweqweqw

Old Moderatör
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Konunuzun Başlığı Düzenlenmiştir Lütfen Birdaha Açıklayıcı Bir Şekilde Yapınız.

MisliDesign' Alıntı:
ya siz ne kadar boş bi insansınız Umut Tamircinin en sonki hilesinden gfelirsiniz burda pointero yaplaşırsınız
Hem en azından tüm pointerları çerivirnde paylaşın Kingwar kardeşimi bu konudaki işsizliğnden ötürü tebrik ediyorumÇünkü hepsini o paylaştı wqeqweqweqw
Lütfen Yorumlarınıza Dikkat Ediniz.

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
RedMen' Alıntı:

MisliDesign' Alıntı:

Yoruma baktım ve hiçbir kötü Unsur yok kardeşim gayet iyi yorum

Old Moderatör
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
MisliDesign' Alıntı:
RedMen' Alıntı:

Biliyormusun Bilmiyorum Ama Haketmeyen Bir İnsana Ne Kadar Boş Bir İnsansınız Demek Hakaretdir. Hı Tamam Hakkedene Diyebilirsiniz Fakat Bu İnsan Haketmiyor O Nasıl Bir İnsansınız Lafını Ayrıyetten (qfqrrwrwrw) Gibi Yorumlar Yazmayınız Siz Güldüğünüzü Düşünseniz Bile Başka Yoneticiler Bunu Boş Yorum Sanabilir Bilgilendireyim.

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
MisliDesign' Alıntı:

Ben nerden bileyim kardeşim birisi aimbotun cracklenmiş halini paylaymış bende onu dönüştürdüm     olmayan arkadaşlar kullansın diye paylaştım ben zaten diğer pointerlerin hepsini cheat engineden buldum ayrıca bu kadar iyi bildiğine göre ilk sen cracklemişsin herhalde

RedMen' Alıntı:
MisliDesign' Alıntı:

Biliyormusun Bilmiyorum Ama Haketmeyen Bir İnsana Ne Kadar Boş Bir İnsansınız Demek Hakaretdir. Hı Tamam Hakkedene Diyebilirsiniz Fakat Bu İnsan Haketmiyor O Nasıl Bir İnsansınız Lafını Ayrıyetten (qfqrrwrwrw) Gibi Yorumlar Yazmayınız Siz Güldüğünüzü Düşünseniz Bile Başka Yoneticiler Bunu Boş Yorum Sanabilir Bilgilendireyim.

Ben cracklemedim zaten tam olarak bilmiyom ama arkadaş gayet iyi biliyor herhalde bu kadar laf işitceğimi bilsem paylaşmazdım kimse doğru düzgün çalışanını paylaşmamış ben paylaşayım dedim

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI

Megahack19' Alıntı:
kingwar729' Alıntı:

Hayırlı Akşamlar

WritePointerInteger("wolftü.bin", Label2.Text + &H2671772, "1", 20, &H120, &H464) bu senin paylaştığın ayrıca çalışmıyo sende realberke den alıntı yapmışsın hexdemicale cevirmeyide bilmiyorsun herhalde
Krdşm Başlarım RealBerkeye Mq. ADam Gibi Konuş Biz Kendimiz Bulamıyormyuz. RealBerkede Kim aq Başlarım Real Berkeye. Sabrımı Taşımayın !!!!

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
kingwar729' Alıntı:
Megahack19' Alıntı:
Krdşm Başlarım RealBerkeye Mq. ADam Gibi Konuş Biz Kendimiz Bulamıyormyuz. RealBerkede Kim *** Başlarım Real Berkeye. Sabrımı 

Kendin cheat enginede bulsaydın pointer 28C49C olurdu ya alıntı yapmışsın yada birinin hilesini cracklemissin 2671772 bu cracklenmiş hali bunu hexdemical e cevirmen gerekiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...