Yok aga bu diyalog işlemez kız dalga geçer+Selam naber?
- İyi sen?
+Ben de, teşekkür ederim. Bence çok güzelsin, iş çıkışında müsait misin bir kahve içmek için?
- Olur, 18 gibi biter işim
bu diyaloğun ingilizcesi takır takır işliyor fakat türkçesi neden cringe oluyor anlamıyorum. bu tarz deneyip sonuç aldıysanız nikahı basın.
İngilizcede Hey deyince bile normal duruyor ama türkçede hiçbir giriş cümlesini karşı tarafı irite etmeden kullanamıyorsun. 2-3 seferden fazla görüşmek gibi bir niyetim yok sevgililik falan ama yine de sağol xD.+Selam naber?
- İyi sen?
+Ben de, teşekkür ederim. Bence çok güzelsin, iş çıkışında müsait misin bir kahve içmek için?
- Olur, 18 gibi biter işim
bu diyaloğun ingilizcesi takır takır işliyor fakat türkçesi neden cringe oluyor anlamıyorum. bu tarz deneyip sonuç aldıysanız nikahı basın.
neden türkçede böyle oluyor ya oysa sıkıntı yok anlamlarda. en sonunda turist taklidi yapcam o olcak.İngilizcede Hey deyince bile normal duruyor ama türkçede hiçbir giriş cümlesini karşı tarafı irite etmeden kullanamıyorsun. 2-3 seferden fazla görüşmek gibi bir niyetim yok sevgililik falan ama yine de sağol xD.
Mola verirken mağazanın önünde yakaladım. Aramızda geçen diyalog şu şekilde oldu.***
Adım-1: Telefon alırmış gibi yap, teknik bilgi falan sor. Kızla yalnız kal, hem kendi hem de kızın güvenliği ve rahatlığı açısından baş başa kalabileceğin bir köşedeki telefonu sor.
Adım-2: Herhangi bir boş muhabbet aç, günlük hayat, yaşadığın ufak bir olay vs. Kısa cümlelerle konuşmayı unutma.
Adım-3: Doğrudan kıza "İnstagramını verebilir misin?, Muhabbete İnstagramdan devam edebilir miyiz?" tarzı bir öneri de bulun.
Adım-4: Eğer kız muhafazakar değilse ve tipin iyiyse İnstagramı alırsın, şunu da unutma kızlar özgüvenli erkekleri sever. Eğer tipin keş/keko tarzı bir şey değilse alma ihtimalin yükselir. Burdan sonra da işler sende, muhabbetine bakar.
Sonuç: Kız ordan 124198149 km uzaklıktaki şubeye geçiş yaptı, dimi? xDMola verirken mağazanın önünde yakaladım. Aramızda geçen diyalog şu şekilde oldu.
+ Çitaların neslinin tükendiğini duydum. Türünün son örneğine bakıyorsun.
- Anlamadım?
+ Diyorum ki fok balıkları sence de çok yalnız değil mi?
- Galiba.
+ Geçen haftaya göre kilo mu aldın sen?
- Tanışıyor muyuz? (Tersler gibi bir ses tonuyla)
+ Merhaba ben Alper (Elimi uzatarak)
Ardından o da tokalaşmak için elini uzattı. Sonra elini çene hizzama kadar çekip öptüm ve. Bundan sonra beni sık sık duyacaksın diyip göz kırpıp uzaklaştım.
Yarın gittiğimde sonucu görücem xD. Ama bence gayet etkileyiciydi. Yarın gittiğimde ispanyolca konuşmayı falan deneyebilirim.Sonuç: Kız ordan 124198149 km uzaklıktaki şubeye geçiş yaptı, dimi? xD