Çalışan bir kızı nasıl etkileyebilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
mağazaya gidip 15 dakika aynı yere bak en sonunda merak edip bir sıkıntınmı var diyerek soru sorabilir

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Ne taktiği kardeşim ya. Git direk konuş. Olursa olur olmazsa başka turkcell bayilere bakarsın :D :D

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
"Merhaba İş Çıkışı Gezmek İstermisiniz ?"

THE LORD OF CHAOS
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
çıkışa git

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Bak şöyle yapıyorsun hattın turkcellde hattın varsa askercell hattı alıp senden numara istediğinde onun numarasını iste belki seni ararım de askere gideceğim de askercell hattı aldığinda senden numara soracak o anda mevzuyu patlatacaksın

O kadar aksiyona gerek yok bence dostum ya ben çıkıyorum karşısına açık açık söylüyorum kıza ,gerçi başka bir kız ile takılırken sevgilime çok yakalanmamaya çalışıyorum
orası doğru :D

neyse de sen kıza kendi öz güvenin ile muhabbet et

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
+Selam naber?
- İyi sen?
+Ben de, teşekkür ederim. Bence çok güzelsin, iş çıkışında müsait misin bir kahve içmek için?
- Olur, 18 gibi biter işim :)

bu diyaloğun ingilizcesi takır takır işliyor fakat türkçesi neden cringe oluyor anlamıyorum. bu tarz deneyip sonuç aldıysanız nikahı basın.

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
+Selam naber?
- İyi sen?
+Ben de, teşekkür ederim. Bence çok güzelsin, iş çıkışında müsait misin bir kahve içmek için?

bu diyaloğun ingilizcesi takır takır işliyor fakat türkçesi neden cringe oluyor anlamıyorum. bu tarz deneyip sonuç aldıysanız nikahı basın.
Yok aga bu diyalog işlemez kız dalga geçer

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
+Selam naber?
- İyi sen?

İngilizcede Hey deyince bile normal duruyor ama türkçede hiçbir giriş cümlesini karşı tarafı irite etmeden kullanamıyorsun. 2-3 seferden fazla görüşmek gibi bir niyetim yok sevgililik falan ama yine de sağol xD.

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Kanka şimdi ben sana tavsiye vereyim ama derlerya kelin ilacı olsa kendi başına sürerdi diye ben daha beceremedim ama sen bence git özgüvenli bir şekilde açıl bence her kadın özgüvenli erkeklerden bir tık daha hoşlanıyor nazikçe git merhaba de durumunu belirt işte senle tanışmak istiyorum eğer bana bir şans verirsen akşam beraber bir şeyler yapalım felan de ne yapıcan başka gidip saçma sapan şeyler yapıcagına en doğrusu bu kızı etkilemen için kendini tanıtman lazım filmlerdeki gibi olmuyor en azından türkiyede olmuyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
İngilizcede Hey deyince bile normal duruyor ama türkçede hiçbir giriş cümlesini karşı tarafı irite etmeden kullanamıyorsun. 2-3 seferden fazla görüşmek gibi bir niyetim yok sevgililik falan ama yine de sağol xD.
neden türkçede böyle oluyor ya oysa sıkıntı yok anlamlarda. en sonunda turist taklidi yapcam o olcak.

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Adım-1: Telefon alırmış gibi yap, teknik bilgi falan sor. Kızla yalnız kal, hem kendi hem de kızın güvenliği ve rahatlığı açısından baş başa kalabileceğin bir köşedeki telefonu sor.
Adım-2: Herhangi bir boş muhabbet aç, günlük hayat, yaşadığın ufak bir olay vs. Kısa cümlelerle konuşmayı unutma.
Adım-3: Doğrudan kıza "İnstagramını verebilir misin?, Muhabbete İnstagramdan devam edebilir miyiz?" tarzı bir öneri de bulun.
Adım-4: Eğer kız muhafazakar değilse ve tipin iyiyse İnstagramı alırsın, şunu da unutma kızlar özgüvenli erkekleri sever. Eğer tipin keş/keko tarzı bir şey değilse alma ihtimalin yükselir. Burdan sonra da işler sende, muhabbetine bakar.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Adım-1: Telefon alırmış gibi yap, teknik bilgi falan sor. Kızla yalnız kal, hem kendi hem de kızın güvenliği ve rahatlığı açısından baş başa kalabileceğin bir köşedeki telefonu sor.
Adım-2: Herhangi bir boş muhabbet aç, günlük hayat, yaşadığın ufak bir olay vs. Kısa cümlelerle konuşmayı unutma.
Adım-3: Doğrudan kıza "İnstagramını verebilir misin?, Muhabbete İnstagramdan devam edebilir miyiz?" tarzı bir öneri de bulun.
Adım-4: Eğer kız muhafazakar değilse ve tipin iyiyse İnstagramı alırsın, şunu da unutma kızlar özgüvenli erkekleri sever. Eğer tipin keş/keko tarzı bir şey değilse alma ihtimalin yükselir. Burdan sonra da işler sende, muhabbetine bakar.
Mola verirken mağazanın önünde yakaladım. Aramızda geçen diyalog şu şekilde oldu.
+ Çitaların neslinin tükendiğini duydum. Türünün son örneğine bakıyorsun.
- Anlamadım?
+ Diyorum ki fok balıkları sence de çok yalnız değil mi?
- Galiba.
+ Geçen haftaya göre kilo mu aldın sen?
- Tanışıyor muyuz? (Tersler gibi bir ses tonuyla)
+ Merhaba ben Alper (Elimi uzatarak)
Ardından o da tokalaşmak için elini uzattı. Sonra elini çene hizzama kadar çekip öptüm ve. Bundan sonra beni sık sık duyacaksın diyip göz kırpıp uzaklaştım.

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Mola verirken mağazanın önünde yakaladım. Aramızda geçen diyalog şu şekilde oldu.
+ Çitaların neslinin tükendiğini duydum. Türünün son örneğine bakıyorsun.
- Anlamadım?
+ Diyorum ki fok balıkları sence de çok yalnız değil mi?
- Galiba.
+ Geçen haftaya göre kilo mu aldın sen?
- Tanışıyor muyuz? (Tersler gibi bir ses tonuyla)
+ Merhaba ben Alper (Elimi uzatarak)
Ardından o da tokalaşmak için elini uzattı. Sonra elini çene hizzama kadar çekip öptüm ve. Bundan sonra beni sık sık duyacaksın diyip göz kırpıp uzaklaştım.
Sonuç: Kız ordan 124198149 km uzaklıktaki şubeye geçiş yaptı, dimi? xD

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Çalıştığı yere hergün ufak tefek ihtiyaçların için artık ne ihtiyacı onuda sen düşün,bilhassa o kızla temas kurma çünkü yanlış anlayabilir dükkana her gittiğinde güleryüzlü ol kızın dikkatini çekicek hareketler sergile ondan sonra iş kendiliğinden gelir

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Kızı dünde bugünde hiç göremedim. Galiba işi bıraktı. Umarım taktik geri tepmemiştir çünkü kız gerçekten mükemmel.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...