Çalışan bir programa yazı yazdırma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Selamlar öncelikle size bir sorum olacaktı, çalışan bir programa kodladığımız bir programdan nasıl yazı yazdırabilirim
Yani şöyle açıklasam daha iyi olur:
Örneğin Lolde lane alacağız biz programa solo yazınca lolde de aynısını yazmasını istiyorum gönderme işlemini SendKeys ile hallettim fakat bunu çözemedim yardımcı olucak varsa sevinirim

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
1. yol paket atarak yapabilirsin daha önce hiç lol oynamadım koruması varsa bypass gerekebilir. 2. yol ise macro şeklinde pencere adına göre text gönderebilirsin

Süper Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
1. yol paket atarak yapabilirsin daha önce hiç lol oynamadım koruması varsa bypass gerekebilir. 2. yol ise macro şeklinde pencere adına göre text gönderebilirsin
yok hile mantığı değil örnek verdim orda yani mesela ben buraya tıkladığımda ne yazdıysam o da buraya yazsın mantığını çözemedim birşeyler yaptım ama olmadı

Uzman Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
demek istediğin direk oyunun kendisinemi göndermek nerede olursa olsun?

Üye
9 HİZMET YILI
yav şöyle mesela button1 a bastığımda textbox1 e yazdığım yazı, metin yazılabilecek yere otomatik yazılsın
metin yazılabilecek yerlere yazmak pointer gerektirir ama lolde chat açmak için bir kısayol varsa ona tıklasın sonra sendkey ile göndersin

Hard Coder
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
knk ftp server üzerinden bi txt açarak örn senin yazdığın yazı txt yazılacak ve timer yardımı ile oda ordan çekecek :brainfree:

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Şöyle yapabilirsin DirectX Olarak yaptırabilirsin. Oyuna arkadaşın dediği gibi paket atman gerekebilir en mantıklısı DirectX ile yazı yazdıracaksın oyuna

Süper Üye
8 HİZMET YILI
Arkadas overlay bahsetmis c# bilmemde c++ overlay sourcesi var pencere adindan oyunu buluyor ve yazi yazdiriyor oyuna binebi hook etmis oluyor

0xc00007b
Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
çözüm basit. sıralı oyun gir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...