Milli Eğitim Bakanlığı afında açık bir şekilde halka kurslar verilmekte. 10 Parmak - Donanım gibi ve bunların sonucunda da sertifika alabiliyorsun. Madem gönlün farklı yerlerde değil sende bazı sertifikalar alarak biraz daha kendini eğitim yönünden de dengelersin. Lakin eğitim şart kardeşim, henüz yaşın genç ve bu zamanda etrafında gördüğün teknoloji alanında gerçekten gelişmiş, sosyal medya tarafından gerçekten güzel para kazandıran platformlar ne kadar mevcut olsa bile bilgisayar ortamı her zaman dengeli olmalıdır. Çünkü sürekli güncellenmekte, sürekli faaliyette olan bir sistemi takip etmen için teorik olarak da bir oradan bir buradan bilgi edinmek lazım. Hem bilgisayar sevgini hem de eğitimini bilgisayar üzerinden olan bölümler ile (Yazılım, Adli Bilişim, Grafik vb.) de yapabilirsin ki hem eğitimini hem de bilgisayara olan bu denli merak ve hobini de beraberinde götürmüş olursun. Bazı şeyleri düşünmek için zaman vardır, o zamanı da iyi değerlendirmen gerek o zamanı bir kaçırır isen bir daha dönüşün olsa da eskisi kadar ne zevk alırsın, ne memnun kalırsın. İyi forumlar