ileri de ne iş yapmayı düşünüyorsun geçimini nasıl sağlıyorsun?Benim başa çıkmama gerek yok evdeyim fitness dışında
Genelde lolden sağlıyorum ama ailemle yaşıyorum tabii ki evde oturacak değilim ölesiye kadar memurluk başvurusu yaptık bugün mesela öyle işte gelip geçiyoruz bir şekildeileri de ne iş yapmayı düşünüyorsun geçimini nasıl sağlıyorsun?
lol hesap boost falan mı yapıyorsun? Memurluk güzeldir kral kendine vaktin de olur kebab umarım olursun.Genelde lolden sağlıyorum ama ailemle yaşıyorum tabii ki evde oturacak değilim ölesiye kadar memurluk başvurusu yaptık bugün mesela öyle işte gelip geçiyoruz bir şekilde
Amin ecmain güzel kardeşim cümlemize diliyorum lol de hesapları gerek boostlayıp gerek fresh handmade kasıp satıyorumlol hesap boost falan mı yapıyorsun? Memurluk güzeldir kral kendine vaktin de olur kebab umarım olursun.
çalıştığım işte esnaf olarak çalışıyorum ve izin diye birşey yok robotlaşmaya başladım iyicene sanırım başa çıkamıyorum iş değiştermekde istemiyorum :/Bu sorunla sizler nasıl başa çıkıyorsunuz merak ediyorum
ne oalcak bu halimiz knk valla bende bilmiyorum.çalıştığım işte esnaf olarak çalışıyorum ve izin diye birşey yok robotlaşmaya başladım iyicene sanırım başa çıkamıyorum iş değiştermekde istemiyorum :/
+ olarak işinden memnunmusunizinli olduğun günler varmı
knk bende esnaf olacaktım çok düşündüjm. tatil diye bir şey yok zaten cmts pzr bile var resmi tatilin de yok. sabah erken gitmek zorundasn aksam geç en az 8 çok zor nasıl başa çıkıyorsun? neler yapıyorsun iş çıkışı nasıl enerjini yükseltiyorsun yaşamak için yarın içinçalıştığım işte esnaf olarak çalışıyorum ve izin diye birşey yok robotlaşmaya başladım iyicene sanırım başa çıkamıyorum iş değiştermekde istemiyorum :/
keşke bende öyle şeyler yapabilseydim de eve az da olsa para getirseydi mbelki fabrika da çalışmak zorunda olmazdım. Aim konusunda da iyiyimdir valo da immo 2yim fakat boost yapmak vs zaman harcamam gerek aile de pek iyi bakmıyor pc oturmama...Amin ecmain güzel kardeşim cümlemize diliyorum lol de hesapları gerek boostlayıp gerek fresh handmade kasıp satıyorum
malesef kim değil ki? kendi işi olanlar değil tek memurlar bile emir alıyor...Demek ki birinin emri altındasın.
Kaç yaşına gelmişsin neden izin vermiyorlar zaten çalışıyorsun baskıcı mı ailen immo 2 olarak çok rahat boost atarsın oyunlardabunu çözmek imkansız ya ya kendi işin olacak yada hiç çalışmayacaksın.d
Post automatically merged:
knk bende esnaf olacaktım çok düşündüjm. tatil diye bir şey yok zaten cmts pzr bile var resmi tatilin de yok. sabah erken gitmek zorundasn aksam geç en az 8 çok zor nasıl başa çıkıyorsun? neler yapıyorsun iş çıkışı nasıl enerjini yükseltiyorsun yaşamak için yarın için
keşke bende öyle şeyler yapabilseydim de eve az da olsa para getirseydi mbelki fabrika da çalışmak zorunda olmazdım. Aim konusunda da iyiyimdir valo da immo 2yim fakat boost yapmak vs zaman harcamam gerek aile de pek iyi bakmıyor pc oturmama...
malesef kim değil ki? kendi işi olanlar değil tek memurlar bile emir alıyor...