Çalışmaktan kendinize ya da hobilerinize nasıl vakit ayırıyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Bu sorunla sizler nasıl başa çıkıyorsunuz? Merak ediyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Hocam tam olarak nasıl bir iş ile meşgulsün ?

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Benim başa çıkmama gerek yok evdeyim fitness dışında

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
ileri de ne iş yapmayı düşünüyorsun geçimini nasıl sağlıyorsun?
Genelde lolden sağlıyorum ama ailemle yaşıyorum tabii ki evde oturacak değilim ölesiye kadar memurluk başvurusu yaptık bugün mesela öyle işte gelip geçiyoruz bir şekilde

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Çizelge oluştur, çalışmalarını takvimle böylece rahat edersin başka bir yolu yok düzen gerekli.

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Genelde lolden sağlıyorum ama ailemle yaşıyorum tabii ki evde oturacak değilim ölesiye kadar memurluk başvurusu yaptık bugün mesela öyle işte gelip geçiyoruz bir şekilde
lol hesap boost falan mı yapıyorsun? Memurluk güzeldir kral kendine vaktin de olur kebab umarım olursun.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
lol hesap boost falan mı yapıyorsun? Memurluk güzeldir kral kendine vaktin de olur kebab umarım olursun.
Amin ecmain güzel kardeşim cümlemize diliyorum lol de hesapları gerek boostlayıp gerek fresh handmade kasıp satıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Çok fazla komi ve garsonluk yatım genel olarak 12 saat çalışıyorsun normal bir insanın 8 saat uyuduğunu varsayarsak geriye sadece 2 3 saat kalıyor oda duş yemek derken bitiyor iş ev uyku ya dönüyor hayatın

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
çalıştığım işte esnaf olarak çalışıyorum ve izin diye birşey yok robotlaşmaya başladım iyicene sanırım başa çıkamıyorum iş değiştermekde istemiyorum :/
ne oalcak bu halimiz knk valla bende bilmiyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Bende eski işimde aşçıydım. Öğlen 5 de çıkıyordum ve gecenin 12 nde geliyordum kendime zaman ayıramıyordum zaten yorgun geldiğim için yatıyordum direkt bir haftasonu izinim vardı onda da tüm herşeyi tek bir güne sığdıramıyordum. Çalışma hayatı böyle maalesef..

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
Demek ki birinin emri altındasın.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
İşssizim spora harici yaptıgım pek bişe yok buda kafayı yediriyor

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Evet bı yandan kötü ama yinede bı işin var kanka

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
bunu çözmek imkansız ya ya kendi işin olacak yada hiç çalışmayacaksın.d
Post automatically merged:

çalıştığım işte esnaf olarak çalışıyorum ve izin diye birşey yok robotlaşmaya başladım iyicene sanırım başa çıkamıyorum iş değiştermekde istemiyorum :/
knk bende esnaf olacaktım çok düşündüjm. tatil diye bir şey yok zaten cmts pzr bile var resmi tatilin de yok. sabah erken gitmek zorundasn aksam geç en az 8 çok zor nasıl başa çıkıyorsun? neler yapıyorsun iş çıkışı nasıl enerjini yükseltiyorsun yaşamak için yarın için

Amin ecmain güzel kardeşim cümlemize diliyorum lol de hesapları gerek boostlayıp gerek fresh handmade kasıp satıyorum
keşke bende öyle şeyler yapabilseydim de eve az da olsa para getirseydi mbelki fabrika da çalışmak zorunda olmazdım. Aim konusunda da iyiyimdir valo da immo 2yim fakat boost yapmak vs zaman harcamam gerek aile de pek iyi bakmıyor pc oturmama...

Demek ki birinin emri altındasın.
malesef kim değil ki? kendi işi olanlar değil tek memurlar bile emir alıyor...

Son düzenleme:
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
bunu çözmek imkansız ya ya kendi işin olacak yada hiç çalışmayacaksın.d

knk bende esnaf olacaktım çok düşündüjm. tatil diye bir şey yok zaten cmts pzr bile var resmi tatilin de yok. sabah erken gitmek zorundasn aksam geç en az 8 çok zor nasıl başa çıkıyorsun? neler yapıyorsun iş çıkışı nasıl enerjini yükseltiyorsun yaşamak için yarın için

keşke bende öyle şeyler yapabilseydim de eve az da olsa para getirseydi mbelki fabrika da çalışmak zorunda olmazdım. Aim konusunda da iyiyimdir valo da immo 2yim fakat boost yapmak vs zaman harcamam gerek aile de pek iyi bakmıyor pc oturmama...

malesef kim değil ki? kendi işi olanlar değil tek memurlar bile emir alıyor...
Kaç yaşına gelmişsin neden izin vermiyorlar zaten çalışıyorsun baskıcı mı ailen immo 2 olarak çok rahat boost atarsın oyunlarda

Onaylı Üye
Ödüller
8
Sosyal
9 HİZMET YILI
bahsettiğimiz şey ders vs ise fazla çalışmak değil düzenli çalışmak olduğunu anladığında çözülebiliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...