Çalışmaktan sıkıldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
yaptıgın ısle ılgılı yurt dışında araştırmalar yap iş arayan yerlere bak daha cok seversin bu sefer ısını oralarda calısırsan

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
iş olarak tavsiyem gemi üretiminde çalışman dostum yalova çanakkale istanbul antalya. hepsinde çalıştım maaşları euro bazlı verildiği için gerçekten dolgun oluyor ve kendini fazla yormuyorsun eğer işi biliceksin işe gitmeyeceksini yapabileceksen. en son ben 40k alıyordum asgari ücretten sonra %20 zam yapıldığı için bıraktım yeni şirket arıyorum. yalovada 8-5 çalışılır cmt pazar tatil olur. en nefret ettiğim şey sabah güzel uykundan sıcak yatağından uyanmak. bu koyuyor artık bir süreden sonra 12-13 senedir çalışıyorum, insan bir süre sonra kaldıramıyor. çalışmak zorunda olduğunun farkındalığının yükü ise bir ayrı bir şey.

Oha Shaco Youtube
Uzman Üye
2 HİZMET YILI
dostum hoslandigin ise girmeyi deneyebilirsin mutlu gidersin hemde para kazanirsin yazilimcilik mesela

Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Çalışmaktan zevk alan var mı hakkını fazlasıyla alanlar haric

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
bu zamanda hangi işi yaparsan yap birikim yapman zaten çok zor insanlar artık zar zor geçiniyor benim tavsiyem freelance çalışmayı deneyebilirsin hem kendine daha çok zaman ayırabilirsin hem de daha fazla kazanç sağlayabilirsin

Seçkin Üye
2 HİZMET YILI
emek ol*madan rızık olmaz herkes çalışır ha tabı baba zengınse o ayrı ama gene çalışı ınsandan ınsana fark edtıyor çalışmaktan sıkılmaman ıcın sevdıgın bişey yap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...