Çözüldü calısmayı durdurdu hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
selamün aleyküm calısmayı durdurdu hatası alıyorum lol scpritde yardım edebilirmi bir arkadas

Çözüm
Merhaba

Öncelikle loaderı sisteminizden tamamen silin ve %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin.

Ardından sisteminizde kurulu da olsa Visual paketlerini tekrar yükleyin. Eğer bir sorun varsa repair edecektir.

Visual Paketleri:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)

Üstteki adımları tamamladıktan sonra loaderı tekrar indirin adını mh.exe yapıp yönetici olarak çalıştırın ve deneyin.
Loader İndirme Linki:

Loader Rar Şifresi: mh
☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
dostum win 10 sürümün nedir ve anti virüs programın kapalı mı ?

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Kanka öncellikle win 8.1 a ymiş ben win 10 19109 kullanıyorum gayet memnunum iso dosyasi ile geçebilirsin 2 - antivirüs her daim kapali olsun 3-dx9 modunu açtınmı eğer açtıysan oyun içi grafiklerden de ekrani tam ekran degilde çerçevesiz yap

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Merhaba

Öncelikle loaderı sisteminizden tamamen silin ve %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin.

Ardından sisteminizde kurulu da olsa Visual paketlerini tekrar yükleyin. Eğer bir sorun varsa repair edecektir.

Visual Paketleri:
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)

Üstteki adımları tamamladıktan sonra loaderı tekrar indirin adını mh.exe yapıp yönetici olarak çalıştırın ve deneyin.
Loader İndirme Linki:

Loader Rar Şifresi: mh

Son düzenleme:
Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...