Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Skıll normal olarak acıp oynayabiliyorum ama hileyle birlikte açınca çalışmayı durdurdu hatası veriyor bu arada yeniyim umarım dogru yere acmısımdır konuyu.
eğer oyunu hileyle açıp aşağıya alıp tekrar açtıgında bu çalışmayı durdurdu hatası verıyosa onun sebebi oyunu aşağıya aldıgındandır aynısını oyunu aşağıya alınca bende yaşadım sormuştum
kardeşim çok önceden wolf dword için kaydolmustum forumda degildim suan forumda sadece tek konu üzerinde degil her konudan takip ediyorum forum süresi varsa bugün kaydolan dahi benden cok süresi vardır neyse ss atayım
uyumluluk veya yönetici filan yazıyodu nette denedim dep ayarlarına ekle diyenlerde vardı skıll dep eklenmiyor.
Bu hata birçok oyuncuda meydana gelmişti, kesin çözüm olmamakla birlikte olası bir çözüm önerisi:
Oyunu farklı bir uyumluluk modunda çalıştırın
1. SKILL ikonuna sağ tıklayın
2. Özelliklere tıklayın
3. Uyumluluk sekmesine gelin
4. Aktif edin: ''Bu programın çalıştırılacağı uyumluluk modu''
5. Bu seçenekle bir çok seçim yapabilirsiniz, önerimiz Windows XP Service pack 3 veya 2. Vista seçmek çoğu kişide iş gördü.
Oyunu yönetici olarak çalıştır
1. SKILL ikonuna sağ tıklayın
2. Özelliklere tıklayın
3. Uyumluluk sekmesine gelin
4. Aktif edin: "Bu programı yönetici olarak çalıştır"