Çalışmayı durdurdu hatası??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
9 HİZMET YILI
Ekran Alıntısı.PNG

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bende de aynı hatayı veriyor..
Post automatically merged:

@nader11ndeu konuyla ilgilenirmisin

@nader11ndeu ilgilense çözülcek mevzu

Lsflatpm çalışmayı durdurdu hatayı ayıkla ekranı geliyor
yokmu bir çözümü olan bende de aynı sorun var
EVET arkadaşlar düzeltirseniz herşey çok güzel olacak :brainfree:

@loading2175

LSFlatPM aslında görünen hata değildir. Hata CLR20r3 olarak geçmekte. Sorunu ben Net Fram 4.5 kaldırıp yeniden yükleyerek çözdüm. Yüklü olan Net Framework sürümünü kaldırıp bilgisayarı yeniden başlatarak en güncel olanını yükleyin ve indireceğiniz açılmayan dosyaları da farklı bir konuma atarak yeniden yönetici olarak çalıştırın. Bunun harici ise Denetim Masası / Sistem ve Güvenlik / Sistem / Gelişmiş Sistem Ayarları / Performans / Ayarlar / Veri Yürütme Engellemesi / Seçtiklerim Dışında Kalan diye bir seçenek var (DEP) oraya ise hilenin olduğu .exe ekleyerek kaydedip bilgisayarı yeniden başlatarak deneyebilirsiniz. İyi forumlar

Üye
6 HİZMET YILI
@loading2175

LSFlatPM aslında görünen hata değildir. Hata CLR20r3 olarak geçmekte. Sorunu ben Net Fram 4.5 kaldırıp yeniden yükleyerek çözdüm. Yüklü olan Net Framework sürümünü kaldırıp bilgisayarı yeniden başlatarak en güncel olanını yükleyin ve indireceğiniz açılmayan dosyaları da farklı bir konuma atarak yeniden yönetici olarak çalıştırın. Bunun harici ise Denetim Masası / Sistem ve Güvenlik / Sistem / Gelişmiş Sistem Ayarları / Performans / Ayarlar / Veri Yürütme Engellemesi / Seçtiklerim Dışında Kalan diye bir seçenek var (DEP) oraya ise hilenin olduğu .exe ekleyerek kaydedip bilgisayarı yeniden başlatarak deneyebilirsiniz. İyi forumlar

Olmadı reis

Üye
7 HİZMET YILI
merhaba arkadaşlar win7 pro 64 bit kullanıyorum aynı hataları bende verdi. aradım araştırdım tek cözüm kendi imkanlarım oldu yaptığım tek şey win güncellemeleri gerekli gereksiz hepsini güncelledim ve sorun ortadan kalktı sorunsuz calışıyor hile ve hatayı vermedi birdaha .. umarım yardımcı olmuşumdur

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Dediğim gibi sorun Net. Framework'tür büyük ihtimalle bu yüzden silip yeniden yüklemeniz gerek bu esnada MemoryUi de bilgisayarınızdan kalkmış olsun. İyi forumlar

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Hile konusunda çözümü yazıyor bakabilirsiniz

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Lsflatpm hatası veriyor nasıl düzeltilecek

Aslında hata LSFlatpm değil Net Fram 4.5 sürümünü bilgisayarından kaldırıp yeniden yükleyerek dene büyük ihtimalle düzelecektir. Ancak bundan önce Yönetici olarak çalıştır / program uyumluluğundan hepsini teker teker deneyerek açmaya çalış / Ekran Kartını ve Directx güncelle öyle dene / Microsoft Visual C++ güncellemesi yapıp dene / DEP (Veri Yürütme Engellemesi)'ni kapat (Bilgisayarıma sağ tıkla / Özellikler / Gelişmiş Sistem Ayarları / Gelişmiş / Performans / Ayarlar / Veri yürütme engellemesi / Seçtiklerim dışında diye bir seçenek var aktif ederek Ekle dedikten sonra açılmayan uygulamanın .exe'sini ekleyerek uygula) ben bu sorunu Net Fram 4.5 sürümünü komple kaldırıp yeniden yüklediğimde olmuştu ancak başka bir uygulamada daha başıma gelince diğerlerini uyguladım ve DEP işe yaradı. Sende dene istersen, iyi forumlar

Üye
6 HİZMET YILI
ABİ aynen tüm güncellemelerınızı yapın oluyor yaptım aynı hatayı aylardır cekıyorum updatede tüm güncellemelerı yapın oluyor fsm falat hatası

Üye
6 HİZMET YILI
lsflatpm hatası bütün win7 lerde oluyor çözümü var ama memory bu çözümü yapamıyo yaparlarsa teşekkür ederim saygılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...