Çözüldü Çalışmayı Durdurdu Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
XFProject.exe çalışmayı durdurdu yazıyor hile açılmıyor , yardım lütfen ?

Üye
6 HİZMET YILI
Bende Bunumla İlgili Konu Açtım Sorunu Soyle Cozdüm NetFmwork Sil Tam Sürümünü Yükle
Teamviewer den 5 dk bağlanıp halledersen sevinirim sevaba girmiş olursun hocam
Post automatically merged:

Yönetici olarak çalıştırmayı dene hocam genelde işe yarar
öyle açıyorum zaten hep ama şuan bilgisayar uçacak gibi çalışıyor durduk yere nedenini de bilmiyorum Antimalware felan bir şey arka planda cok CPU yu etkiliyor

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
o hatayı ben de alıyorum ancak hatayı aldıktan sonra yaklaşık 3 kere daha deneyince kendine geliyor bu şekilde hiç denedin

Üye
6 HİZMET YILI
o hatayı ben de alıyorum ancak hatayı aldıktan sonra yaklaşık 3 kere daha deneyince kendine geliyor bu şekilde hiç denedin
windows defender de XFProject yazılımının içinde ki bir dosya güvenlik nedeni ile durduruyor ve windows hack programını kapatıyor.. Yapmanız gereken defender a girip XFProject e ait bir dosya olacak (zaten göreceksin) ona izin ver diyeceksin , programı kapatıp açtıktan sonra duzeldı :) BEN BULDUM :D
Post automatically merged:

Bir kac kes dene kardesim olmadi tekrr dwland edip denermisin
olay defender a takılıyor.. XFProject (hack) yazılımının içindeki bir dosya defender a takılıyor truva trojan diye , defender a girip o dosyaya izin ver diyeceksin XFProject dosyasına ait zaten

Üye
7 HİZMET YILI
Oyun çok kasarsa hile programı kendi kendiliğine duruyor ve yeniden başlatmak zorunda kalıyorum sanırım bilgisayar eskimeye başlamış kaldırmıyor herhalde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...