Üye
XFProject.exe çalışmayı durdurdu yazıyor hile açılmıyor , yardım lütfen ?
Teamviewer den 5 dk bağlanıp halledersen sevinirim sevaba girmiş olursun hocamBende Bunumla İlgili Konu Açtım Sorunu Soyle Cozdüm NetFmwork Sil Tam Sürümünü Yükle
öyle açıyorum zaten hep ama şuan bilgisayar uçacak gibi çalışıyor durduk yere nedenini de bilmiyorum Antimalware felan bir şey arka planda cok CPU yu etkiliyorYönetici olarak çalıştırmayı dene hocam genelde işe yarar
resim yükleyemiyorum acayip bişey teamviewer i olan biri varsa baksa herkesin sorununu çözmüş olacağızAynn Ya Bi Takipçimde Bu Hatayı Görüyormuş Sebebini Bİlen Varmı
windows defender de XFProject yazılımının içinde ki bir dosya güvenlik nedeni ile durduruyor ve windows hack programını kapatıyor.. Yapmanız gereken defender a girip XFProject e ait bir dosya olacak (zaten göreceksin) ona izin ver diyeceksin , programı kapatıp açtıktan sonra duzeldıo hatayı ben de alıyorum ancak hatayı aldıktan sonra yaklaşık 3 kere daha deneyince kendine geliyor bu şekilde hiç denedin
olay defender a takılıyor.. XFProject (hack) yazılımının içindeki bir dosya defender a takılıyor truva trojan diye , defender a girip o dosyaya izin ver diyeceksin XFProject dosyasına ait zatenBir kac kes dene kardesim olmadi tekrr dwland edip denermisin