Ultra Üye
Taru aga legite gelince aşğıda bişeyler yazıyo rage no smooth un yanındakını yap her sılaha ggReis Legit Ayarlarını Paylaşırmısın Bu Hileden İndiriyorum Legit Ayarları Yok.
Taru aga legite gelince aşğıda bişeyler yazıyo rage no smooth un yanındakını yap her sılaha ggReis Legit Ayarlarını Paylaşırmısın Bu Hileden İndiriyorum Legit Ayarları Yok.
Evet görünüyorPeki sana şunu sorcaktım hileyi açtık rankları yaptı sonra arkadaşımızı odaya çağırdık onlarda gözükcekmi?
Rank madalya değiştiricileri sadece lobide çalışır oyun içinde mümkün değilYapımcılar rank olayını geliştirmeli
Prob ur problemaimbot doesn't work i guess, or it's my problem ?
Kendin ayarla legitbot kısmında fovu maksimum 1.3 yap veya psilent aç 0.9 da botlarda deneyerek öğrenReis Legit Ayarlarını Paylaşırmısın Bu Hileden İndiriyorum Legit Ayarları Yok.
Kendimi global yaptım ben globalım dedım sılversın yalan atma dediler bende mi sorun var?Evet görünüyor
Post automatically merged:
Rank madalya değiştiricileri sadece lobide çalışır oyun içinde mümkün değil
Prob ur problem
Kendin ayarla legitbot kısmında fovu maksimum 1.3 yap veya psilent aç 0.9 da botlarda deneyerek öğren
Ta*ak geçiyorlar herhalde dönxkenxldnKendimi global yaptım ben globalım dedım sılversın yalan atma dediler bende mi sorun var?
Rica ederimGörünyüymouş çok teşeşkür ederim trollüyom doaay gidiyom ananı global geldi diyolar boost diyom geçiyom D: vuruyom bişey demiyolar
Arada bir atıyor hiç atmayan hile istiyorsanız quarexi kullanınReis oyundan atıyor maca basladıgında bır cozumu varmı
sen bu işi biliyosundur bana bi yardımcı ol sadece skin changer yapmak istiyorum kafama göre skinlerle oynayayım istiyorum reis nası yapılır yardımcı ol banaRica ederim
Öyle zaten oyuna dön insert e bas bir de cmdyi açeken oyun açık olacakreis hile açılmıyor direk cmd çıkıp kapanıyor
değil ben kulandım ve direk 2 el sonra vac yedim bugünhala hile undetectedmı ?