Kötü olan yerler değildir kardeşim, insanlardır.
Süper Üye
170 SSK Şikayet hattını arayıp durumu anlatmalısın yüksek miktarda ceza alacaktırArkadaşlar 2 aydır tekstil de çalışıyorum ve sigorta girişim olmadı patron işkur dan alacam diyerek uzatıp duruyor şimdi de mayıs ayına uzadı dedi geçen ay 15 günlük çalıştığım maaşı aldım ama bu ay bazı benim gibi sigortasız olanlara 7 bin vermiş ben ona asgari ücretin altına çalışmam demiştim eğer yarın bana 7 bin TL verirse çıkış verip bunu nereye şikayet edebilirim nasıl dava edebilirim ve haklarım nedir?
Şikayet edeceksin hocam başka bir yolu yok ÇSGB, SGK, İŞKUR ve MYK sorunlarıyla alakalı 170 i de arayabilirsinArkadaşlar 2 aydır tekstil de çalışıyorum ve sigorta girişim olmadı patron işkur dan alacam diyerek uzatıp duruyor şimdi de mayıs ayına uzadı dedi geçen ay 15 günlük çalıştığım maaşı aldım ama bu ay bazı benim gibi sigortasız olanlara 7 bin vermiş ben ona asgari ücretin altına çalışmam demiştim eğer yarın bana 7 bin TL verirse çıkış verip bunu nereye şikayet edebilirim nasıl dava edebilirim ve haklarım nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?