Call of Duty Black Ops: Cold War, 26 Ağustos'ta duyurulacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Web Sitesi İçerik Editörü
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
:resim:

1.jpg

:yazı:

Gerçek olaylardan ilham aldığı söylenen "Call of Duty: Black Ops: Cold War" un ilk fragmanı resmi olarak yayınlandı. Ana duyuru 26'sında yayınlanacak.

"Call of Duty: Black Ops: Cold War" resmi videosu nihayet yayınlandı. Tekrarlanan sızıntı ve söylentilerin ardından Activision, oyunun resmi kanalında bir video yayınladı. Sonuç olarak daha önce ortaya çıkan "Black Ops" serisi ile ilgili yeni oyunlar onaylandı. "Call of Duty: Black Ops": "Cold War", oyunun gerçek olaylardan da ilham alacağını ilk bilenlerden biri.

Call of Duty: Black Ops: Cold War ayrıntıları 26 Ağustos'ta gelecek

Call of Duty'nin resmi Youtube sayfasında yayınlanan videoyu izlediğimizde Soğuk Savaş dönemine ait görsellerin kullanıldığını gördük. Bu videoda, "Soğuk Savaş'ın zirvesinde KGB'den kaçan Yuri Bezmenov'un şiddetli bir uyarıda bulunduğu" belirtiliyor. Gerçek olayların görüntülerinin kullanıldığını gördük. Yuri Bezmenov, "tehlike gerçek" dedi ve aslında Soğuk Savaş'ın önemli isimlerinden biri olarak biliniyor. Yukarıda da bahsettiğimiz gibi bu, oyunun bu etkinliklerden sıyrılacağını gösteriyor.

Videonun sonunda da oyunla ilgili asıl duyurunun 26 Ağustos'ta yayınlanacağına işaret edildi. Bu nedenle "Call of Duty: Black Ops: Cold War" oyunun mevcut kod adı olabilir. Bu konu ve platformdan çıkış ile ilgili detaylı bilgi verilmedi. Ancak oyunun PC, PS4 ve Xbox One'ın gelecek nesil versiyonu olacağı tahmin ediliyor. Aşağıda "Geçmişinizi Bilin" başlıklı videoyu izleyebilirsiniz.

:video:

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
gerçektende şu savaş oyunlardinda call of duty yenebilen olmaz harika ben şu yeni serilere rağmen eskileri seviyorum nostaljik bir havasi var bence o yapimcilarin elin e kimse su dökemez

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Bana kalırsa da ilk oyunlarının verdiği tadı veremez, ama o biraz da bizim o dönem ki yaşadığım nostajik hisler ile alaklı ama yine de oyun güzel gözüküyor.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
call of duty'i modern warfare 2'den sonra bırakmıştım. diğer oyunlar ilgimi pek çekmemişti ve oyun yorumlarını / puanlamasını gördükten sonra doğru karar verdiğimi düşünmüştüm zaten. ama soğuk savaş dönemi konsepti aşırı ilgimi çekti. kesinlikle çıktığı anda oynucam.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
yine birbirinin aynısı ama grafikleri daha iyi olan bir oyun gelecek. Battlefield>cod

⚓ Captain⚓
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Call of Duty serisi zaten harika bir oyun serisi buna da değer

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
[QUOTE = "safamafaakalala, post: 3025021, member: 2237998"]
I left call of duty after modern warfare 2. other games didn't really interest me and after seeing the game reviews / ratings, I thought I made the right decision. but the cold war concept caught my attention. I'll definitely play as soon as it comes out.
[/ QUOTE] bo1 and bo2 are a very good too

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bnce efsane geri dönüyor :) hada iyi grafikler daha çok ayrıntı daha uzun bir harita gibi yenilemeler

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Çok iyi oyun olacağından eminim çok fena geliyor sabırsızlıkla bekliyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
gerçektende şu savaş oyunlardinda call of duty yenebilen olmaz harika ben şu yeni serilere rağmen eskileri seviyorum nostaljik bir havasi var bence o yapimcilarin elin e kimse su dökemez

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Oyunlar çok pahalı oldu ve kırılmıyor artık cod oyunları :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...