- Moderatör
- #1
𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Call of Duty Mobile geliştiricileri söylentileri yalanladı.
Call of Duty Mobile geliştiricisi Activision, oyun iptali hakkındaki söylentileri yalanlamak için açıklama yaptı. Bu açıklama ile birlikte oyun için gelecek güncellemeler ve yeni içerikler geleceğini belirtti. Microsoft tarafından yapılan duyuru Call of Duty Mobile hayranlarını epey üzmüştü. Bu duyuruda Warzone Mobile'ın çıkmasının ardından Call of Duty Mobile'ın kaldıracağı yorumunu yapmışlardı. Ancak oyunun kaldırılacağı bir süredir belli mecralar da dolaşıyordu. Özellikle Activision'ın Microsoft tarafından satın alınacağı kamuoyuna duyurulduğu vakit.
Geliştiricinin satın alma işleminin durumuna bakarak son güncellemeler de Reuter, Avrupa Birliği düzenleyicilerinin satın alma işlemini onaylamasının yüksek olduğunu bildirdi. Microsoft Avrupa Birliği'ni ikna etmek için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Şirket, AB'ye gönderdiği belgesinde, Activision oyun kullanıcılarına getireceği tüm avantajları sıraladı. Satın alma işlemi onaylanırsa, kullanıcılar daha düşük maaliyetlerden, daha kapsamlı ve inanılmaz yeniliklerden yararlanacak.
Hayranlarının içerisine su serpmek isteyen Activision, Twitter hesabından bir açıklama yayınladı. İlk olarak, hayranlarına olan güçlü bağlılıkları hakkında açıklama yaptıktan sonra yeni güncellemelerin ve içeriklerin geleceğini duyurdu.
Şirketin AB'ye verdiği yanıt belgesinden yapılan bir alıntıda, bu söylentileri doğrulayarak Call of Duty Mobile'ın ayrılışı kesinleştirdi. Oyunun hayranları hayal kırıklığına uğradı.
Geliştiriciler tüm hayranlarına en sevilen oyunlarından Call of Duty Mobile' da herşeyin yolunda gideceğini bildirdi. Bu duyuruyu yaptıktan sonra hayranlar çok daha sakin ve haberleri dört gözle bekliyorlar.
Call of Duty dünyanın en çok satan oyunlarından biri ve mobil versiyonu popülaritesinin yükselmesine önemli şekilde yardımcı oldu. Geliştirici, hayranlarının sevgisine cevap olarak e-spor etkinlikleri düzenliyor. Bu etkinlikler de en iyi oyuncular büyük para ödülleri için mücadele edecek.
Son düzenleme: