Onaylı Üye
beyler bu oyunda bildiğiniz pc hilesi varmı ? biren biri farsa yardımcı olur inş bide memory her oyuna hile yapmış ama bu oyunda yok üzdü biraz 
Az arastırırsan bulabilirsin ama ban yeme ihtimalinin düşük olmasını istiyorsan paraya kıyacaksın knkbeyler bu oyunda bildiğiniz pc hilesi varmı ? biren biri farsa yardımcı olur inş bide memory her oyuna hile yapmış ama bu oyunda yok üzdü biraz![]()
ben baya araştırdım pc için güzel bi hile bulamadım ban yemekte sıkıntı yokAz arastırırsan bulabilirsin ama ban yeme ihtimalinin düşük olmasını istiyorsan paraya kıyacaksın knk
o zaman youtube dan arastırben baya araştırdım pc için güzel bi hile bulamadım ban yemekte sıkıntı yok
bende güncelleme hatası veriyor paranoyak etti benibeyler bu oyunda bildiğiniz pc hilesi varmı ? biren biri farsa yardımcı olur inş bide memory her oyuna hile yapmış ama bu oyunda yok üzdü biraz![]()
ses değil rez yazıcaksın
kardeşim türkçe yaz foruma büyü mü yapıyon napıyosan artıkשליימעסדיק
tabi iyi olacak ne sandın kankaaaaçok iyi
video varsa hilede vardırda önemli olan videodaki hileyi mi indirtecek sanaYoutubede videoalrı varda ne kadar güvenlidir tartışılır