Call Of Duty Mobile Pc Hile İsteği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hack Tracked Fist Updated
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Call of Duty Mobile Oyunu İçin Hile İsteği İnceleme Gerekli Bilgileri Altta Belirttim"
Not:Eklemek İsterim'ki Oyun Yeni Oldugu İçin Bir Çok Açığı Vardır Herhangi Bir Program İle'de Hilesini Yapmak Kolay Bu Demek Oluyorki Önemlerini Almayacaklar Tabiiki'de Degil
Uzun Zaman Alacaktır Bu Yüzden Trainer Geliştirmenizi İstiyorum Sizden Sevgili Modlar..

Call of Duty Mobile Android için Minimum Sistem Gereksinimleri
  • İşlemci: Dual Core 1.2 GHz
  • RAM: 1.5 GB
  • Boş alan: 1.5GB+
  • İşletim sistemi versiyonu: Android 4.3
Call of Duty Mobile Android için Önerilen Sistem Gereksinimleri
  • İşlemci: Octa Core 2Ghz
  • RAM: 4 GB
  • Boş alan: 64GB+
  • İşletim sistemi versiyonu: Android 8
Burdaki listeye göre Call of Duty Mobile kaldırabilen telefonlar, Xiomi Redmi Y2, Lenovo Moto G5, Huawei Nova Plus, Oppo R9s, Samsung Galaxy C7 veya daha yeni bir model telefon oluyor. Biz oyunu OnePlus 3’de denedik ve en yüksek ayarlarda 60fps almayı başardık ancak telefon çok fazla ısındı.
Call of Duty Mobile iOS için Minimum Sistem Gereksinimleri
  • Telefon: iPhone 7
  • iOS sürümü: iOS 9
Call of Duty Mobile iOS için Önerilen Sistem Gereksinimleri
  • Telefon: iPhone 8
  • iOS sürümü: iOS 9, iOS 10, iOS 11 veya iOS 12
Oyunu en az 30 fps’de oynamak için iPhone 7 sahibi olmalısınız. Eğer oyunda 60 fps’de ve yüksek ayarlarda oynamak istiyorsanız iPhone 8 veya daha yeni bir modeline sahip olmak zorundasınız.
call-of-duty-mobile-1.jpg
call-of-duty-mobile-pc-emulator.jpg
cod-mobile-sistem-gereksinimleri.jpg

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Bence kesinlikle cikmali cunku oyunun acigi cok fazla oyunda simdiden cheat engine ile hile oluyosa daha neler yapilabilir

Üye
6 HİZMET YILI
herhalde şaka yapıyorsunuz bu oyunda hileye hiç gerek yokki ben 50 lvl oldum valla hiç ihtiyacım olmadı ve olmazda çok basit ve biraz ses kasarsanız oynanmaycak bir oyun değil hatta bana göre pupg kadar tutmaz bu oyun .

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Bu denli aksiyonun, çok hızlı akan bir oyunun hilesine ne gerek var arkadaşlar base'den çıkmayıp wallhack ile team kill mi alacaksınız hep? Herkesin buna eriştiğini düşünsenize; örneğin cs 1.6 fy_iceworld de uçma hilesini yazarsın sadece sen kullanırsan zevkli olur lakin herkes kullanırsa oyun sarmamaya başlar. Hoş olmaz bence hilesiz daha güzel bir oyun.

Uzman Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
bence hileye hiç gerek yok arkadaşlar,oyunda zaten rakibin yerini tespit etmek için 3-4 mekanizma var,her girdiğim 10 maçta 8i win alıyorum,ses optimasizyonları çok güzel,çok iyi ses kasabiliyorsun,yaklaşık 1 hafta oldu oyuna başlayalı,şuan 32 lv oldum,pubg ile bu oyun arasında dağlar kadar fark var ,pubg artık sadece hileye yönelik bir oyun oldu,umarım call of duty mahfetmezler,gerçekten hilesiz oyun çok zevkli oluyor,iyi forumlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...