Call of Duty Mobile'ye yeni hile çıkması mümkün mü?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

R0S

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Merhaba memoryhackers ailesi bildiğiniz üzere yeni çıkan FPS oyunu Call of Duty Mobile istek üzerine hilesi çıkması mümkün müdür?

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
pcyi diğer hile kesin çıkacak, oyunu çıkmadan ücretsiz hile paylaşıldı. (Telefon hile)

• Like
Tepkiler: R0S
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
hile çıkması iyi olur. şimdi bu pubg mobile tekel gibi bi şeydi. onlara rakip çıkmış oldu. oyuncu kaybetmemek için ban konusunda çok fazla şeyi ele almaya başladılar. eğer COD mobilede de hile olursa, pubg izleme gibi basit hilelere izin vericektir. eğer codda hiç bi platformda hiç bi hile olmazsa o zaman pubg mobile hilelere steam pubg deki gibi önlemler alıcaktır. o nedenle cod a hile çıkması şart. eğer coda hile çıkmazsa ve oyuncu kaybettiği için pubg hileleri yok etme kararı alırsa çaktırmadan herkes ban yer.

• Like
Tepkiler: R0S

R0S

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
pubg de yaygın hile oranı gözükmekte şuan
hile çıkması iyi olur. şimdi bu pubg mobile tekel gibi bi şeydi. onlara rakip çıkmış oldu. oyuncu kaybetmemek için ban konusunda çok fazla şeyi ele almaya başladılar. eğer COD mobilede de hile olursa, pubg izleme gibi basit hilelere izin vericektir. eğer codda hiç bi platformda hiç bi hile olmazsa o zaman pubg mobile hilelere steam pubg deki gibi önlemler alıcaktır. o nedenle cod a hile çıkması şart. eğer coda hile çıkmazsa ve oyuncu kaybettiği için pubg hileleri yok etme kararı alırsa çaktırmadan herkes ban yer.

şuanda pubg de yaygın oranda hile gözükmekte buna rakip cod var eğerki cod da hile çıkarırlarsa büyük ihtimalle çıkarıcaklarını var sayıyorum pubgden cod a geçişler başlayacaktır hile oranı düşücektir muhtemelen.

pcyi diğer hile kesin çıkacak, oyunu çıkmadan ücretsiz hile paylaşıldı. (Telefon hile)
gameloop için çıkarıcaklar`dır büyük ihtimalle pc için bunun için memoryhackers umarım bunun çalışmasını yapar muhteşem bir çalışma olucaktır eğerki olursa :)

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
pubg yaygın hil şu şekilde yok. kademen yukarıdaysa. ben ortadoğu squad taç 3 üm. sadece izlemesi olanlar var. bazende aimbot açıyolar. 1 hafta önce taç 5 oldum. taç 5 olduğumdada biraz abuk subuk hile vardı. sonra bi daha zıplama bile görmedim. sadece izleme var. aimbot yok, zıplama yok, hızlı araba yok, sihirli falan demiyorum bile. avrupanın yukarılarını bilmem. ben avrupa oynamıyorum çünkü orda puanlar aşırı yüksek. 1. 6200 rank puanı kasmış falan. o nedenle ortadoğu giriyorum. ama yukarlar temiz.

hatta şöyle acayip bi yanı var ortadoğudayız arap yok. sadece ruslar, türkler ve ortaya karışık asya ülkeleri var. geçen takıma özbek geldi birbirimizi anlamaya çalışıyoruz falan. ranklarda yukarlar temiz. hatta öyle temizki sadece 4 5 tane izlemeli geliyo ban yemekten korkuyorum.

Ne Gemisi Kaptan Bizim Dünyamız Battı
Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
Yav kardeşim oyun daha yeni cıktı azıcık hilesiz kasın ne bu hile derdi adamlar cıkarsa atar CRY

Süper Üye
8 HİZMET YILI
Yav ne kadar botsunuz bir oyunu hilesiz oynayin dün nightyfox ile girdik 2el 2 win zor degil bir oynayin sonra hile cikar deyin

Volbi3X
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hileler hazırlanıyor suan pc için

Griffin Premium
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
PC'de şu an no recoil kullanıyorum. Oyunda koruma yok gibi bir şey.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Bence boş bırakmaz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...