Call of Duty Modern Warfare 2 Remastered 144hz yapamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar selam torrentten cod 2 remastered indirdim fakat oyunu actıgımda 60hz üzeri bir hz göstermiyor kendi monitörüm 144hz fakat ona rağmen 60hz gösteriyor çözümünü bilen var mıdır?Her yerde aradım bulamadım.

Ultra Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
oyundan yapılmıyor diye biliyorum onu ekrandan ayarlaman lazım

Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar selam torrentten cod 2 remastered indirdim fakat oyunu actıgımda 60hz üzeri bir hz göstermiyor kendi monitörüm 144hz fakat ona rağmen 60hz gösteriyor çözümünü bilen var mıdır?Her yerde aradım bulamadım.
Senin masaüstün hz olarak 144'e ayarlı mı önce onu kontrol etmelisin.
Masaüstü sağ tık açılan pencereden intelin grafik özellikleri olur ona tıklayacaksın. Açılan yerden ekran kısmına basarsan yenileme hızı olarak geçiyor hz oradan değiştir.

2. yöntem windows simgesine sağ tıkla açılan sekmelerden ayarlar kısmına bas > sistem > monitör dedikten sonra en alta çek sayfayı gelişmiş görüntü ayarları var ona tıkla açılan yerde yine yenileme hızı olarak geçer.

MualliM
Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Monitörün 144 hz olması yetmiyor. Kasa ile monitör bağlantı türün, pc grafik ve monitör ayarların, oyunun grafik ayarları hepsi uygun olması gerekiyor.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
arkadaşlar zaten monitörümün 144hz oldugunu söyledim ve o kadar bilgisayar cahili değilim biliyorum hz ayarlamayı bendeki sorun oyun içi bir sorun oyunda 60hz destekliyor nasil 144hz ye cikarabilirim bu oyunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...