Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
:yazı:

Activision'un yayıncılığını yürüttüğü, geliştiriciliğini de Infınıty Ward'ın yaptığı Call of Duty'nin ikinci oyuncunun çıkış tarihi belirli oldu. Birçok oyunsever ve oyun dünyasını yakından takip edenlerin beklediği bir haberdi diyebilirim. Duyurulan tarihe göre Call of Duty Modern Warfare'nin ikinci oyunu çıkışını Ekim 2022 ayında yapacak. Oyun 28 Ekim 2022 tarihinde kullanıcılara sunulacak olup hangi platform üzerinden yayınlanacağı da belirli değil. Steam'a da gelebilir belki gelmeyebilir de dediğim gibi henüz bir netlik yok. Steam örneğini verme sebebim de son zamanlarda oyun fiyatları oldukça artmış durumda. Oyun 60$ gibi bir fiyattan sunulursa da ülkemizdeki son kuru düşünecek olursak fiyatı 500 TL'den aşağı olmaz gibime geliyor. Fiyatı konusunda da net bir şey yok, bu konuda yazdığım şey sadece tahmin olup belki 500 TL'de olmayabilir fiyatı. Sadece tahmin olmakla olup bir kesinliği yoktur.

:resim:

1653564781599.png

:video:

Hileci Geldi Hanım
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Adamlar paraya doymuyor abi, her ay oyun çıkartıyorlar.

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Hileci Geldi Hanım
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Savaş mekanikleri henüz duyurulmuş değil. Belki kötü de çıkabilir, bilemeyiz. Temennimiz kötü çıkmaması yönünde.

Umarım oyun beklentileri karşılar diyelim.
Grafikler videodaki gibi olursa belki sanmıyorum ama olsa bile kaç kişinin bilgisayarı kaldırır ki bu grafikleri PS5 bile zor kaldırır bu oyunu :)

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Grafikler videodaki gibi olursa belki sanmıyorum ama olsa bile kaç kişinin bilgisayarı kaldırır ki bu grafikleri PS5 bile zor kaldırır bu oyunu :)
Türkiye şartlarında herkesin maalesef ki düzgün bir bilgisayarı yok. GeForce NOW gibi bulut servisi hizmeti veren platforma gelmesini bekler artık millet.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Daha yeni nesil 2020 Modern Warfare'yi bitiremedik, bu yılda grafikleri ve fiyatıyla güzel olan bir Call of Duty bekliyoruz. Hepimizin son model PC'de olsa zorlanacağı kesin. Ray tracing destekli gelecek yani en az 6 GB RTX isteyecek bir oyun olur bu.

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Daha yeni nesil 2020 Modern Warfare'yi bitiremedik, bu yılda grafikleri ve fiyatıyla güzel olan bir Call of Duty bekliyoruz. Hepimizin son model PC'de olsa zorlanacağı kesin. Ray tracing destekli gelecek yani en az 6 GB RTX isteyecek bir oyun olur bu.
Ülkenin büyük bir kesimi oynayamayacak o zaman maalesef. 6 GB RTX de oldukça yüksek.

Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Ülkenin büyük bir kesimi oynayamayacak o zaman maalesef. 6 GB RTX de oldukça yüksek.
Böylesine devasa çaplı bir aksiyon oyunu zaten grafiğe dayalı bir oyun olacağı için RTX gibi bir ekran kartı yüksek FPS'de oynatma seçeneği sunacağını düşünüyorum, orta seviyelerinde bu oyun oynanmak isteniyorsa RTX her koşulda şart dostum. Türkiye şartlarında RTX ile oyun oynamak bir Türk genci için hayal olmaya başladı maalesef.

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Böylesine devasa çaplı bir aksiyon oyunu zaten grafiğe dayalı bir oyun olacağı için RTX gibi bir ekran kartı yüksek FPS'de oynatma seçeneği sunacağını düşünüyorum, orta seviyelerinde bu oyun oynanmak isteniyorsa RTX her koşulda şart dostum. Türkiye şartlarında RTX ile oyun oynamak bir Türk genci için hayal olmaya başladı maalesef.
Oyunun bulut servis hizmeti sunan bir uygulamaya çıkmasını beklemekten başka yapacak bir şey yok gibi. Oyun zaten 2022 Ekim ayında çıkacak bir erteleme falan olmazsa.

Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Oyunun bulut servis hizmeti sunan bir uygulamaya çıkmasını beklemekten başka yapacak bir şey yok gibi. Oyun zaten 2022 Ekim ayında çıkacak bir erteleme falan olmazsa.
Bu oyunun çıkış fiyatını bilmiyoruz ama oynamak için GeForce NOW uygulamasına çıkış yapması gerekli ki herkes oynayabilsin. Tahminimce bu oyun Ekim ayı değil de yılbaşı gibi piyasaya sürülür gibi duruyor.

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Bu oyunun çıkış fiyatını bilmiyoruz ama oynamak için GeForce NOW uygulamasına çıkış yapması gerekli ki herkes oynayabilsin. Tahminimce bu oyun Ekim ayı değil de yılbaşı gibi piyasaya sürülür gibi duruyor.
Oyunun fiyatının 500 TL'den aşağı olması imkansız. Rust bile 308 TL olmuş.

Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Oyunun fiyatının 500 TL'den aşağı olması imkansız. Rust bile 308 TL olmuş.
CoD Vanguard oyunu bile standart sürümü bile 500 TL'den başlıyorken CoD MW 2'nin fiyatından beklentim en az 850 yada 900 TL gibi bir fiyat aralığında olur. Dolar bazında olacağı için şuan ki kur ile fiyatları bu şekilde olacağı tahmin ediliyor.

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Doğru, onu unutmuşum. Bir de PS sürümünü düşünsek PS sürümünün de en az bir 1100 TL'den çıkması var gibi. PS'ye çıkar mı çıkmaz mı bilemiyorum da BF 2042 bile 800 TL aralığında.

Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Doğru, onu unutmuşum. Bir de PS sürümünü düşünsek PS sürümünün de en az bir 1100 TL'den çıkması var gibi. PS'ye çıkar mı çıkmaz mı bilemiyorum da BF 2042 bile 800 TL aralığında.
Battlefield V sürümünü yeni oynamaya başladık dostum. Şu anki piyasada BF 2042 bizim için biraz hayal gibi duruyor. :D

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Battlefield V sürümünü yeni oynamaya başladık dostum. Şu anki piyasada BF 2042 bizim için biraz hayal gibi duruyor. :D
BF 2042 videolarını izledim, oynamaya değecek bir oyun değil zaten :D Her neyse sohbetin için sağ olasın, konu akısını bozmayalım.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Adamlar paraya doymuyor abi, her ay oyun çıkartıyorlar.
Herkes işin o boyutunu düşünmüyor yani herkes duyarlı değil, aslında hep birlikte tepki gösterebilecek bir kesim olsa oyun kaliteleri 1 senede 10 kat artar.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...