Call of Duty®: Modern Warfare® III Yeter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Ya abi bi benmi aptalım biri bana desin şunu bu oyuna 15 dilde çıkıyor oyun latin amerika ispanyolcası bile var tayca bile var(adamlar sokakta kedi köpek maymun yiyor) ama Türkçe yok ya 1 2k kişi bile almadımı yani bu oyunu inanmıyorum cidden yapımcı şirketin TR ye büyük bi kini var buna artık eminim ama genede alıcam çünkü köleyim

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
aga kasıtlı yapıyolar
ya o kadar pahalı bişeyde değilmiş biliyomusun koca acti sin ya utanman gerek her dile çıkaramadık oyunu diye halbuki mw2 nin tr de satın alınımı da yüksek hani düşük olsa tamam dersin alınmıyor oyun yapmıyolar safi kasıt

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
Ben de anlamıyorum bu durumu. Türkçe seslendirmeyi geçtik altyazılı ve arayüzlü oyun görünce sevinir duruma geldik. Sinir bozucu.

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
TR ile ilgili bir kinleri yok, bize zaten oyunları daha ucuzdan veriyorlar birde ekstra çeviri ve seslendirme ekibi tutup maliyeti arttırmak istememeleri çok normal.

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Gerçekten bunların Türklerle bir sıkıntısı olmuş olabilir ticari anlamda yapamiyacak firma değil çünkü

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
TR ile ilgili bir kinleri yok, bize zaten oyunları daha ucuzdan veriyorlar birde ekstra çeviri ve seslendirme ekibi tutup maliyeti arttırmak istememeleri çok normal.
mw3 yanlış değilsem 75 dolar nerdeyse 2k yapıyor o da yani bi ucuzluk söz konusu değil ve sadece text çevirisi cidden pahalı bişey değil böyle büyük firmalar için.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Vergilerle bir hesapla :)
Ya knk bu oyunu 3k dan da satsa alıcam ben kendim için konuşuyorum zaten 2.8 paketi ona çökücem olsun ya düz oyun 3 olsun parayla dlc gibi satsın gerekirse dili ama olsun yani kabulum.Çoğu kişide bunu yadırgar ama bence oluru var bu işin.

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Ya knk bu oyunu 3k dan da satsa alıcam ben kendim için konuşuyorum zaten 2.8 paketi ona çökücem olsun ya düz oyun 3 olsun parayla dlc gibi satsın gerekirse dili ama olsun yani kabulum.Çoğu kişide bunu yadırgar ama bence oluru var bu işin.
İsyanında kesinlikle sana hak veriyorum fakat işin masraf kısmı bu şekilde, Adam 75 dolara zaten satıyor ekstra bir ekip tutup dil eklemesi için o bölgenin satışından kar etmesi lazım. Bu da bizim durumumuzda mümkün değil..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...