ya o kadar pahalı bişeyde değilmiş biliyomusun koca acti sin ya utanman gerek her dile çıkaramadık oyunu diye halbuki mw2 nin tr de satın alınımı da yüksek hani düşük olsa tamam dersin alınmıyor oyun yapmıyolar safi kasıtaga kasıtlı yapıyolar
mw3 yanlış değilsem 75 dolar nerdeyse 2k yapıyor o da yani bi ucuzluk söz konusu değil ve sadece text çevirisi cidden pahalı bişey değil böyle büyük firmalar için.TR ile ilgili bir kinleri yok, bize zaten oyunları daha ucuzdan veriyorlar birde ekstra çeviri ve seslendirme ekibi tutup maliyeti arttırmak istememeleri çok normal.
Vergilerle bir hesaplaw3 yanlış değilsem 75 dolar nerdeyse 2k yapıyor o da yani bi ucuzluk söz konusu değil ve sadece text çevirisi cidden pahalı bişey değil böyle büyük firmalar için.
Ya knk bu oyunu 3k dan da satsa alıcam ben kendim için konuşuyorum zaten 2.8 paketi ona çökücem olsun ya düz oyun 3 olsun parayla dlc gibi satsın gerekirse dili ama olsun yani kabulum.Çoğu kişide bunu yadırgar ama bence oluru var bu işin.Vergilerle bir hesapla
İsyanında kesinlikle sana hak veriyorum fakat işin masraf kısmı bu şekilde, Adam 75 dolara zaten satıyor ekstra bir ekip tutup dil eklemesi için o bölgenin satışından kar etmesi lazım. Bu da bizim durumumuzda mümkün değil..Ya knk bu oyunu 3k dan da satsa alıcam ben kendim için konuşuyorum zaten 2.8 paketi ona çökücem olsun ya düz oyun 3 olsun parayla dlc gibi satsın gerekirse dili ama olsun yani kabulum.Çoğu kişide bunu yadırgar ama bence oluru var bu işin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?