Çözüldü Call of Duty : Modern Warfare nerden indirebilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Cod un geçen yıl çıkarttığı bu oyunu en ucuz nerden satın alabilirim ? Steam'de falan yok sanırım

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
call of duty modern warfare yaz googla a kendı sıtelerı var orda ındırmen gerekenler var zaten steam de yok bu cunku kendı satış pazarı var ve ucretsız zaten

RinshiS

R
Rus vpn kullanıp Blizzard üzerinden üyelik açarak 135 Tl ye getirebilirsin bende şahsen öyle aldım ayrıca hangi karttan ödeme yaptığının da bir önemi yok. Oyunu da rus Blizzard üzerinden alırsan gene Eu sunucularında oynayabiliyorsun dil desen gene seçebiliyorsun şuan için en uygun yöntem bu.

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
kardeşim kulandığım bi site var istersen oraya bak başka oynlarda ilgini ceker belki plati diye bi site oraya bak derim

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Kendilerine ait siteleri var diye bilioyrum o siteden bildirimler aç şuanki fiyatı biraz pahalı indirim olunca atıyorlar bildirmleri

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Rus vpn kullanıp Blizzard üzerinden üyelik açarak 135 Tl ye getirebilirsin bende şahsen öyle aldım ayrıca hangi karttan ödeme yaptığının da bir önemi yok. Oyunu da rus Blizzard üzerinden alırsan gene Eu sunucularında oynayabiliyorsun dil desen gene seçebiliyorsun şuan için en uygun yöntem bu.
Rinshi selam,

Nasil yapilmasi gerektigi hakkinda biraz daha aciklayici olabilir misin? Almak istiyorum ama tam olarak ne yapilmasi gerektigini anlayamadim. Tesekkurler simdiden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...