aka hernos
Süper Üye
Uzun zamandır uzerinde çalıştığım MW2 hilesi. Internal bir hiledir. Bazı durumlarda crash meydana gelebiliyor ondan dolayı crash log sistemi ekledim.Crash meydana gelirse ekrana mesaj kutusu geliyor ve crash logun hangi klasöre kaydedildiğini soyluyor.Hileyi kullanmaniz için bir injectör lazım tabi.Onun için benim yaptigim injectör olan MFX injectöru kullanabilirsiniz.Bugün ona güncelleme yaptım call of duty ile uyumlu olsun diye. Inject ederken 4.seçenek olan SetWindowsHookEx i seçin sonra oyuna geri donup lobi ekranindayken F8 tuşuna basın. Müzik sesi duyduysanız inject olmuştur hile. Bu arada maça girdikden 20 saniye sonra aktif oluyor hile. Ayni şekilde maçtan çıkarken lobiye döndüğünüzde 20 saniye sonra ekrana geri geliyor hile.Böyle yapmamım amacı surekli DLL injectlemek zorunda bırakmamam için.Crash loglarini gönderirseniz sevinirim. Crash sayısını azaltmamda çok etkisi olucaktır.1-2 haftadır kullanıyorum henüz ban yemedim bu arada.Neyse çok uzattım iyi eğlenceler.
GÜNCELLEME NOTU
Yeni sürüm DLL eklendi. Çok crash yiyenler Aimbot kısmından Method 2 seçebilir. Hala çok crash yemeye devam ediyorsanız ben çözüm bulana kadar Aimbot kapalı oynıyabilirsiniz. Kurulum videosuda eklendi konuya.
INJECTOR
https://memoryhackers.org/konular/mfx-injector-2023-guncel-v1-2.275974/
CREDITS
OnlyMisT - NoRecoil encryptionunu çözmeme yardımcı oldu
Naimcool19 - Call of duty oyun motorunu çözmemde çok yardımcı oldu.
BRUT4L - Adamın hası çok yardımı dokundu.Oyunun leak pdb sini bile verdi.
Aimbot
ESP
Loot
NoRecoil
2D Radar
VIDEO
Windows 11 22H2 de denendi.Windows 10dada sorunsuz çalışıyor olması lazım. Sıkıntı çıkarsa yazarsınız buraya.
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Son düzenleme: