Güncelleniyor Call of Duty MW2 [Aimbot,ESP,Loot,NoRecoil,2D Radar] 29.07.2023 #UNDETECTED

Future Software Engineer
Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Reis inject oluyo fakat hile menüsü gelmiyor

aka hernos
Süper Üye
Ödüller
4
Sosyal
6 HİZMET YILI
Oyuna güncelleme geldi şuan boşuna denemeyin.

aka hernos
Süper Üye
Ödüller
4
Sosyal
6 HİZMET YILI
aktif oyuncusuyum kanka oyunun sürekli geliyor bu genel bir sorun
Lolden daha sıkı guncelleme geliyor bu oyuna.Her cuma guncelleme geliyor. Bu haftada sezon 5 carsamba gunune denk geldi buyuk patch geldi. Yarinda cuma zannedersem bir guncelleme daha gelicek 2 gun arayla.

WARZONE
Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
Lolden daha sıkı guncelleme geliyor bu oyuna.Her cuma guncelleme geliyor. Bu haftada sezon 5 carsamba gunune denk geldi buyuk patch geldi. Yarinda cuma zannedersem bir guncelleme daha gelicek 2 gun arayla.
aynen sezon 5 zaten dev güncellemeydi 26 gb mı neydi oyun nereye gidecek böyle bilmiyorum.
ben sana bide şey sorcam şimdi 3 tane teelfon numarası girdiğim hesap var 2si banlı main hesabım halen shadow banda
sorun şu ben bu oyunda yeni hesap açtığımda free telefon numaralı bişey oluyo mu methot gibi bişey çünkü elimdeki telefon sayısı kadar zaten hesabım var ama yeni hesap açmam gerekiyor şuan açamıyorum telefon numarası olmadığı için

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Ustam paylaştığın videoları görmüştüm. Şimdi oyunu yükleyip nasipse denmek var. Ellerine sağlık çok teşekkürler. Güncellemeler geldiğinde en kısa sürede fixlemen dileğiyle <3

Lucas Predella
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
I think about 2 days ago I tried to inject the cheat. I followed all the steps perfectly that were being followed in the cheat demo video.
I did the dll injection but no menu opened inside the game, the game hadn't had any updates yet either, everything was safe.
In the injector it said that the DLL had been successfully injected but in the game no menu appeared.
I left it alone and went to open my account today and my account was banned.
I probably got banned just trying to inject a DLL into the game.
I don't know if they gave me a hwid or shadow ban, or if it was just a ban on the account and if I create another account I will be able to play normally.
Does anyone here know if when the account is banned in the battle.net launcher, it is just banned in the account, without any computer hwid ban or shadow ban? In that case, just create a new account and go back to playing with it normally without any shadow ban or hwid ban?
1691084860564.png

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
DMZ Modunda kullanabiliyor muyuz?

The Water Hashira
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI