call of duty warzone 2.0 yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
arkadaşlar TDM(Team Death Match) gibi birşey yokmu oyunda 15 20 gün önce çok iyi bir oyun olduğunu düşündüğüm için yükledim
call of duty oyunlarınada bayılırım ama adamlar çok seri hızlı oynuyor vuruyorum ama seride değilim ne yaptığımı nasıl yapacağımıda bilmiyorum bıçak vs atıyorlar hangi tuşlar onuda bilmiyorum
birisi öğretebilir mi veya tavsiye ettiğiniz youtube kanalı var mı "şu kanalı izledim öğrendim" dediğiniz
bugün tekrar yükleyeceğim bakalım
hızlı oynamak için ne yapmalıyım?
nasıl aimimi geliştirmeliyim ?
neleri öğrenmeliyim?
rehber vs var mı?
(oyunu pcde oynuyorum)

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
oyunu satın alırsan var kanka ama beleşe sadece BR oynarsın. Gameplay yapan kanallar var silah buildleri filan önerirler bugs bunny izliyodum ben güzeldi ama 0 dan öğreten kanal görmedim ki gerekte yok bence kendin öğrenirsin V bıçak atıyodu sanırsam , arkadan V-V yaparsan tek atar ve animasyona girer. Aim için bol bol oynamanı tavsiye ederim çünkü aim kadar Cod ta move da çok önemli ateş ederken sağ-sol yapmak ama illa ben bir psikopatım vaktimde var diyosan aim lab var steamde indir ama terletir unutmadan oyundaki silahların görevleri var onları yaparak kilitlerini açman gerek attachmentlarınıda aynı şekilde....

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
ne kadar fazla oynarsan okadar çok aimin gelişir bi an da gelişmesini bekleme oyna ve tecrübe edin

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
onun yerine cod mw 2 yada 3 online oyna hemde çok zor

Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
9 HİZMET YILI
oynaya oynaya alısırsın reis hemen diğer oyunlardaki gibi oynayamazsın ztn acık sabır

Welcome the HackField
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
mw2 ile wz2 aynı oyunda farklı modlardır mw2 parlı wz2 ve dmz ücretsizdir yt de bugsbunny diye kanal var türk onu izleyebilirsin oyunda 780 lv im beraber oynayabiliriz

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
aynı sorunu bende yasadım cozemedım umarım yazdıklarınızla hallede bılırım

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
kanka call of duty oynamak başlarda biraz zor gelir ama belirli süre oynadığın zaman özellikle ses kasma olayı biraz sorunlu oyunda alışıcaksın iyi bir kulaklık var ise oyun biraz hizli çünkü herkes iyi oynuyor yeni başlayanlar dışında konsol ve pc farki var aim assist farkı var hilelerde olabilir yaygın biraz senin burdaki amacin tamamen oyuna alışabilmen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...