Tw Tutulmak Çok Zor Kanka Şimdi Tik tok da 10K Takipçi Yaptım Yayıncılık Ünvanınıda aldım !Tw olsaydı gelinir tt platform değil
Onuda Deneriz Kanka !TW aç akalım çok sarmaz tiktok
Şuan Yayın Yapan Pek Yok diye Biliyorum o yüzden Başlıyoruz...tt de zor gibi cod yayını ama başarılar dilerim
Olmadı oradada Deneriz Kanka Sizde olacaksanız eğer !Kesinlikle Tw açmalısın bencede knka.
Tik Tok Canlı Yayınlar İçin Ekip Kuruyorummm... Katılmak İsteyenler Gelebilir Arkadaşlaisim
İsim Verde takip eden kanka izlerizTik Tok Canlı Yayınlar İçin Ekip Kuruyorummm... Katılmak İsteyenler Gelebilir Arkadaşlar !
tiktokta oyun yayınları izleniyormu ki ben hiç görmedimekip işi halledilir ama, tiktok bu kadar çöplüğe dönmüşken kim nede warzone yayını izler bilemem
yok kankam saolTik Tok Canlı Yayınlar İçin Ekip Kuruyorummm... Katılmak İsteyenler Gelebilir Arkadaşlar !
pc kaldırsa gelirdimdekanka tiktok sıkııntı. Twitch zor demişsiniz haklısnıız ama, dlive vb gibi küçük sitelerle başlayabilirsin daha koaly olur
Valla Kanka Sanki Orda Hazır Müşteri Varmış Gibi Hissediyorumekip işi halledilir ama, tiktok bu kadar çöplüğe dönmüşken kim nede warzone yayını izler bilemem
Eyw Kardeşim Bana Bi Dc At ben seni Eklimben gelirim bana uyar