Call of Duty Warzone Solos

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cooldoge
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Infinity Ward kısa sürede milyonlarca oyuncuya ulaşan Call of Duty Warzone için yeni bir mod yayınladı. İşte Call of Duty Warzone Solos hakkındaki detaylar.

Activision ve Infinity Ward işbirliğiyle geliştirilen F2P tarzındaki Call of Duty Warzone geçtiğimiz hafta kullanıcıların deneyimine sunulmuştu. Koronavirüs yasakları nedeniyle pek çok kişinin evinde geçirdiği şu günlerde ilaç gibi gelen oyun çok kısa bir süre içerisinde 15 milyondan fazla kullanıcıya ulaştı.

Oyunun bu kadar çok talep görmesi Activision ve Infinity Ward’ın da yüzünü güldürdü. Bu bağlamda oyun severlerden gelen talepleri göz önüne alan geliştirici ekip oyuna Solos isminde yeni bir mod ekledi.

Call of Duty Warzone Solos yayınlandı!

Call of Duty Warzone Solos temel olarak battle royale dinamiklerine dayanıyor. Bu moddaki en önemli fark ise oyuncuların tamamen yalnız başlarına savaşıyor olmaları. Yani haritadaki 149 oyuncuya karşı tek başınıza hayatta kalmaya çalışacaksınız.

Bu arada bilmeyenler için hatırlatalım. Oyunda çapraz platform desteği de bulunuyor. Yani PS4, Xbox One ve PC oyuncuları aynı harita üzerinden kozlarını paylaşıyorlar.

Benim düşüncem geç bile oldu bunu apex de yapıyor el satanlar oluyor afklar oluyor bence apexe de gelmeli geç bile kalınmış

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Tanımadığım kişilerle oynamakta zorlanıyorum. Solo geldiğine göre bende girebilirim artık. Teşekkürler bildirdiğiniz için :)

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
apex de solo yada duo getirse oyunu daha güzel hala getirebilirler ve online sayısıda artar

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
sonunda solo getirdiler ya bıktım squad oynamaktan

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
güzele benziyor fakat 2 oyunuda oynamıyorum pubgde' de çapraz sistem dediğin şeyden var sanırım.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
güzel oyun mantıklı ancak fazla kasıyor ve çok yüksek boyutta dosya boyutu olarak

solo gelmesi güzel de biz yararlanamıyoruz :D

нαηgιмιz ѕєνмє∂ιк çıℓgıηℓαя gιвι 乂❤‿❤乂
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Bu çok iyi olmuş oyunu indiriyorum hemen deneyeceğim :)

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
sa her kese bence pubg bu oyunlarin hepsininen iyidir ;)

Efsane Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Gayet güzel ve engelceli herkesin begenecegi bi oyun cıkardo coll duty hilede olmasa daha güzel olur

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
warzone çok kutu ya kaç defa kafama bomba düşmüş:cryangry:
Post automatically merged:

pubg lıte da ama call of duty ındımemışım

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
güzel oyun mantıklı ancak fazla kasıyor ve çok yüksek boyutta dosya boyutu olarak

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
link atarmısın arkdaslara sana zahmet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...