Seçkin Üye
youtube ve twitch canlı yayın yapmak için web kamera önerebilirmisiniz butce 400 tl
telefon kamerasından nasıl baglantı kurcaz telefon kamersı 23 mega pikselÇok iyi bir kamera yok fakat telefonun kamerası iyi ise bağlatı kurabilirsin![]()
bakıyorum bu kamerayaAndoer 4K 48MP WiFi Dijital Video Kamera + Harici Mikrofon
bu kameranın kalitesi efsane
aynen öyle benim söylediğim kamera 1400 tl falan bu işler ucuz değil kaliteli yapmak isityorsanYayın kameraları ucuz değil kankam o bütçeye pek birşey bulunmuyor. Bulunsa bile fazla kaliteli değil ama ben bildiğim markalardan yazayım sana
Logitech BRIO
Andoer 4k
aynen öyle benim söylediğim kamera 1400 tl falan bu işler ucuz değil kaliteli yapmak isityorsan
yayın kamerası ıcın butce ne kadar olmalıYayın kameraları ucuz değil kankam o bütçeye pek birşey bulunmuyor. Bulunsa bile fazla kaliteli değil ama ben bildiğim markalardan yazayım sana
Logitech BRIO
Andoer 4k
şimdi inceliyorumçok pahalı gerek yok tavsiyem a4tech pk-635k. fiyatına göre çok iyi kalite
Post automatically merged:
zira 4k yayın yapmayacagın için pahalı kameralarada gerek yok
Mijia Smart Home IP Kamera 130 Derece Kızılötesi Gece Görüşlü HD 1080p Basic1080youtube ve twitch canlı yayın yapmak için web kamera önerebilirmisiniz butce 400 tl
Foton Sony Hdr-Fx1E İ Ve Hvr-Z1E İçin Kamera Koruyucu Kılıf Pc 14 kardeşim 80tl daha ekle bunu al derimyoutube ve twitch canlı yayın yapmak için web kamera önerebilirmisiniz butce 400 tl
ıncelıyorum simdi bu olabılirFoton Sony Hdr-Fx1E İ Ve Hvr-Z1E İçin Kamera Koruyucu Kılıf Pc 14 kardeşim 80tl daha ekle bunu al derim
bu güzele benziyorDiğer ucuz ama kaliteli kameralar
Logitech C310 PC Kamera
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
A4 Tech PK-910H PC Kamera
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Logitech C525 PC Kamera
Ekli dosyayı görüntüle 44348