Çanak anten sistemli internet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bir hata edip surnet denen lanet firmadan internet aldım kurulumuna modemle birlikte 850 tl verdim keşke sözleşmeli turknet turktelecom gilan alsaydım çanak anten takıyolar çatıya modemide ona bağlıyolar bildiğiniz wifi ile internet yolluyorlar. Bununda nasıl büyük bir ping sorunu olduğunu tahmin edebiliyorsunuzdur. Arıyorum pingplotter testlerim var paket kaybı çok fazla ping çok yüksek diyorum belki 10 kez aradım bu terimlerden anlayan birj açar diye ama yok. Diyolarki herşey yolunda görünüyor paket kaybınız hiç yok. Yaw hiç paket kaybı olmayan internetmi var diyorum ama boş. Napmalıyım varmı bir önerisi bir fikri olan. Yeminle pingden oynayamıyorum. İnternet kablosunu çıkarıp wifi ile telefona bağlanıyorum oda sürekli uçup duruyor.

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Sözleşmen varsa cayma bedelini ödeyip kurtulmanı tavsiye ediyorum Turknet filan bağlat , çatıdan kablo çekemeyeceğine göre

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Sözleşmen varsa cayma bedelini ödeyip kurtulmanı tavsiye ediyorum Turknet filan bağlat , çatıdan kablo çekemeyeceğine göre
Sözleşmem yok istediğim zaman iptal edebiliyorum ama yeni internet içinde sözleşme yapmazsan modem ücreti yine çıkıyo sözleşme yapıp kendimi bağlanak istemiyorum zaten evdeki internet sözleşmeli birde işyerine sözleşme yapmak istemiyorum çünkü burda ne kadar duracağım belli değil

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
geçmis olsun. neden bilinen markaları kullanmadınızki?

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
geçmis olsun. neden bilinen markaları kullanmadınızki?
Ya işte ülkemin markasına katkım olsun dedin ne biliyim çanakla taktıklarını ücreti ödedikten sonra zaten dönüşüde yok çanak olduğunu söyleseler taktırmazdım

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
yabancı sunucularda oyantmaz riot gamesin oyunlarında 80 pingde fln oynatır ztn alt yapsız bir mahhlaede otuyorsan 3mb den hızlı internet uma

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
durumunuzu anlıyorum eski modemim ve internet servis sağlayıcım benimde böyleydi ve marka değişince sorundan kurtuldum. sizede öneririm mümkünse tabi

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bende kullanıyordum eskiden altyapım yokken, fazla ping oluyor çoğu oyunda csgoda 190 ping oynuyordum hvh tr sunucusunda

BİR TÜRK
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
bilinen markalar bu yüzden fiyatları arttı kalite için bilinen markalara dön kanka

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
genel olarak zaten çanak işinden uzak duracaksın yok hava şartları yok bilmem ne

şansın varsa elveda dersin
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bir hata edip surnet denen lanet firmadan internet aldım kurulumuna modemle birlikte 850 tl verdim keşke sözleşmeli turknet turktelecom gilan alsaydım çanak anten takıyolar çatıya modemide ona bağlıyolar bildiğiniz wifi ile internet yolluyorlar. Bununda nasıl büyük bir ping sorunu olduğunu tahmin edebiliyorsunuzdur. Arıyorum pingplotter testlerim var paket kaybı çok fazla ping çok yüksek diyorum belki 10 kez aradım bu terimlerden anlayan birj açar diye ama yok. Diyolarki herşey yolunda görünüyor paket kaybınız hiç yok. Yaw hiç paket kaybı olmayan internetmi var diyorum ama boş. Napmalıyım varmı bir önerisi bir fikri olan. Yeminle pingden oynayamıyorum. İnternet kablosunu çıkarıp wifi ile telefona bağlanıyorum oda sürekli uçup duruyor.
çanak anten
çanak çömlek patladı

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
geçmiş olsun kurtuluş zor

Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
cayma bedelini ödeyip ayrıl sözleşme çok uzunsa işkence olur

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
çok saçma keşke turknet alsaydın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...