Sözleşmem yok istediğim zaman iptal edebiliyorum ama yeni internet içinde sözleşme yapmazsan modem ücreti yine çıkıyo sözleşme yapıp kendimi bağlanak istemiyorum zaten evdeki internet sözleşmeli birde işyerine sözleşme yapmak istemiyorum çünkü burda ne kadar duracağım belli değilSözleşmen varsa cayma bedelini ödeyip kurtulmanı tavsiye ediyorum Turknet filan bağlat , çatıdan kablo çekemeyeceğine göre
Ya işte ülkemin markasına katkım olsun dedin ne biliyim çanakla taktıklarını ücreti ödedikten sonra zaten dönüşüde yok çanak olduğunu söyleseler taktırmazdımgeçmis olsun. neden bilinen markaları kullanmadınızki?
geçmis olsun. türk telekom veya türknete bağlanabilirdinizYa işte ülkemin markasına katkım olsun dedin ne biliyim çanakla taktıklarını ücreti ödedikten sonra zaten dönüşüde yok çanak olduğunu söyleseler taktırmazdım
turktelecom arapların kankageçmis olsun. türk telekom veya türknete bağlanabilirdiniz
kanka sonuc olarak hizmet mi iştersin yoksa ülkenin cok işine yaramıcak hem hızıda yavas bi netmi iştersin)turktelecom arapların kanka
çanak antenBir hata edip surnet denen lanet firmadan internet aldım kurulumuna modemle birlikte 850 tl verdim keşke sözleşmeli turknet turktelecom gilan alsaydım çanak anten takıyolar çatıya modemide ona bağlıyolar bildiğiniz wifi ile internet yolluyorlar. Bununda nasıl büyük bir ping sorunu olduğunu tahmin edebiliyorsunuzdur. Arıyorum pingplotter testlerim var paket kaybı çok fazla ping çok yüksek diyorum belki 10 kez aradım bu terimlerden anlayan birj açar diye ama yok. Diyolarki herşey yolunda görünüyor paket kaybınız hiç yok. Yaw hiç paket kaybı olmayan internetmi var diyorum ama boş. Napmalıyım varmı bir önerisi bir fikri olan. Yeminle pingden oynayamıyorum. İnternet kablosunu çıkarıp wifi ile telefona bağlanıyorum oda sürekli uçup duruyor.
çanak çömlek patladıBir hata edip surnet denen lanet firmadan internet aldım kurulumuna modemle birlikte 850 tl verdim keşke sözleşmeli turknet turktelecom gilan alsaydım çanak anten takıyolar çatıya modemide ona bağlıyolar bildiğiniz wifi ile internet yolluyorlar. Bununda nasıl büyük bir ping sorunu olduğunu tahmin edebiliyorsunuzdur. Arıyorum pingplotter testlerim var paket kaybı çok fazla ping çok yüksek diyorum belki 10 kez aradım bu terimlerden anlayan birj açar diye ama yok. Diyolarki herşey yolunda görünüyor paket kaybınız hiç yok. Yaw hiç paket kaybı olmayan internetmi var diyorum ama boş. Napmalıyım varmı bir önerisi bir fikri olan. Yeminle pingden oynayamıyorum. İnternet kablosunu çıkarıp wifi ile telefona bağlanıyorum oda sürekli uçup duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?