Çözüldü Candy Crush Saga'da Hile Bilen Var Mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Selamun Aleyküm arkadaşlar hızlıca konuya giriyorum.
Annem bu oyunun bağımlısı 5000~ bi bölüm ilerlemiş biri, bir zamanlar altın hilesi vardı oyunda 2500 altın yüklüyordum ve bunu tekrarlıyordum bi 20000 falan olunca bırakıyordum bitince bidaha yapıyordum.
Hile sitesi kapanmış veya bulamıyorum annemi mutlu etmek istiyorum bu yüzden bu tarz bi hile bilen varsa lütfen paylaşsın iphone 7+ kullanıyor apk kurmam mümkün değil
Yardımlarınızı bekliyorum

Saygılarımla

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Hocam öncelikle tecrübelerimden yola çıkarak size tavsiyede bulunmak istiyorum
İlk olarak.
Android telefonunuz varsa oyunun modlu apksını telefonunuza yükleyin facebook hesabınızı bağlayın level ilerleyip oyundan çıkış yapın kazandığınız oyun içi (para, altın, gem) veritabanında kayıt edilir

ikinci oalrak
Annenizin telefonundan oyuna girin aynı facebook hesabını açın ve oyunu tanımlayın
sanırım bu şekilde olur
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kanka telefondansa ya apk indireceksin ama kayıtlı bölümler gider ya da hack programları var gameguardian gibi onları arastırıp yapacaksın ama face de ise eskiden siteler vardı evet bir çok oyuna programsız hile yapmanı sağlayan şimdi var mı bir bilgim yok kolay gelsin.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
kanka telefondansa ya apk indireceksin ama kayıtlı bölümler gider ya da hack programları var gameguardian gibi onları arastırıp yapacaksın ama face de ise eskiden siteler vardı evet bir çok oyuna programsız hile yapmanı sağlayan şimdi var mı bir bilgim yok kolay gelsin.
Özellikle telefon iphone yazdım yani apk yükleyemem telefona guardian yükleyemem jailbreak yapamam yeni telefon

Detective
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Hocam öncelikle tecrübelerimden yola çıkarak size tavsiyede bulunmak istiyorum
İlk olarak.
Android telefonunuz varsa oyunun modlu apksını telefonunuza yükleyin facebook hesabınızı bağlayın level ilerleyip oyundan çıkış yapın kazandığınız oyun içi (para, altın, gem) veritabanında kayıt edilir

ikinci oalrak
Annenizin telefonundan oyuna girin aynı facebook hesabını açın ve oyunu tanımlayın
sanırım bu şekilde olur

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...