- Yasaklandı
Düşüncelerimle Beni Başbaşka Bırakın
Banlı Üye
Merhaba MemoryHackers Üyeleri Bu Konu Bilgilendirme Amaçlıdır.
Sizleri Çok Bekletmeden Konuyu Aktarıyorum.
Aslında Bu Olay Bir Süre Alay Ve Gündem Konusu Olacaktır
Sizler İçin Elimden Geldiğince Kaafiyeli Bir Konu Hazırlamaya Çalıştım.
İyi Okumalar!
Nasayı Hackleyen Abimiz Budur. Peki Neden Hackledi? Nasıl Hackledi?
Bütün Cevapları Bu Konuda Göreceksiniz. Hadi İnceleyelim.
Canı Sıkıldığı İçin Nasayı Hackleyen Yazılım Uzmanı Chris Roberts Uçakların Güvenlik Sistemlerini Test Etmek Amacıyla Hacklediğini Dile Getirdi.
Ve Ayrıca Nasa Dahil Hiç Bir Sistemin Hacklenemez Olmadığına İllaki Bir Açık Olacağına " İnsanları Ve Beyaz Hacker'ları İkna Etti "
Nasa Dahil Birçok Uçak Sistemini Hackleyen Siber Güvenlik Yazılım Uzmanı " Uçak Hacker'ı " Olarakta Bilinmektedir.
Ve Bunu Kendisine Sorduğumuz Zaman İse ;
"Canım Sıkıldı , Bende Yapmak İstediğimi Yaptım Ayrıca Büyük Firmaların,Kurumların,Şirketlerin Açıklarını Bulmak Hoşuma Gidiyor"
Şeklinde Yanıt Verdi.
Peki Bu Macera Perest Bunu Nasıl Başardı?
Hacker'ların Ve Nasa Dahil İnsanların Bunu Nasıl Başardığı Kendisine Sorulmuş.
Ve Alınan Cevaba Göre Şöyle Bir İşlem Uygulanmış ;
Gemilerin'de Hacklenebileceğini Söyleyen Ve Hiçbir Sistemin Hacklenemeyecek Olmadığını Söyleyen
Bu Macera Perest Çılgın Adam'ın Hackerlara Bıraktığı Bir Sözü Var.
"Ya Hacker'sınız Yada Suçlusunuz. Kendinizi Gösterin Göstermesseniz Kaçamazsınız."
Diye Hitap Etmiştir.
Hacker'lar Veya Gözlemciler Sizin Bu Macera Perest Adam Hakkında Düşünceleriniz Nelerdir?
Söyledikleri Olabilirmi?
Lütfen Konu İle Alakalı Düşüncelerinizi Yorum Kısmına Yazarak Belirtiniz. Bakalım MemoryHackers Topluluğu Bu Çılgın Adam Hakkında Neler Düşünüyor.
Sağlıcakla Kalın.
Sizleri Çok Bekletmeden Konuyu Aktarıyorum.
Aslında Bu Olay Bir Süre Alay Ve Gündem Konusu Olacaktır
Sizler İçin Elimden Geldiğince Kaafiyeli Bir Konu Hazırlamaya Çalıştım.
İyi Okumalar!
Nasayı Hackleyen Abimiz Budur. Peki Neden Hackledi? Nasıl Hackledi?
Bütün Cevapları Bu Konuda Göreceksiniz. Hadi İnceleyelim.
Canı Sıkıldığı İçin Nasayı Hackleyen Yazılım Uzmanı Chris Roberts Uçakların Güvenlik Sistemlerini Test Etmek Amacıyla Hacklediğini Dile Getirdi.
Ve Ayrıca Nasa Dahil Hiç Bir Sistemin Hacklenemez Olmadığına İllaki Bir Açık Olacağına " İnsanları Ve Beyaz Hacker'ları İkna Etti "
Nasa Dahil Birçok Uçak Sistemini Hackleyen Siber Güvenlik Yazılım Uzmanı " Uçak Hacker'ı " Olarakta Bilinmektedir.
Ve Bunu Kendisine Sorduğumuz Zaman İse ;
"Canım Sıkıldı , Bende Yapmak İstediğimi Yaptım Ayrıca Büyük Firmaların,Kurumların,Şirketlerin Açıklarını Bulmak Hoşuma Gidiyor"
Şeklinde Yanıt Verdi.
Peki Bu Macera Perest Bunu Nasıl Başardı?
Hacker'ların Ve Nasa Dahil İnsanların Bunu Nasıl Başardığı Kendisine Sorulmuş.
Ve Alınan Cevaba Göre Şöyle Bir İşlem Uygulanmış ;
Kod:
NASA'nın sistemindeki iletişim protokollerinin iyileştirilmesi gerektiğini fark ettiğini dile getirdi ve
"Uydu ve kara arasındaki sistemlerin iletişim güvenliğinin iyi bir şekilde şifrelenmediğini tespit ettik.
NASA’nın Uluslarası Uzay İstasyonu'nun giriş kontrollerini aşarak sisteme erişim sağlayabildik."
açıklamasında bulundu.
Gemilerin'de Hacklenebileceğini Söyleyen Ve Hiçbir Sistemin Hacklenemeyecek Olmadığını Söyleyen
Bu Macera Perest Çılgın Adam'ın Hackerlara Bıraktığı Bir Sözü Var.
"Ya Hacker'sınız Yada Suçlusunuz. Kendinizi Gösterin Göstermesseniz Kaçamazsınız."
Diye Hitap Etmiştir.
Hacker'lar Veya Gözlemciler Sizin Bu Macera Perest Adam Hakkında Düşünceleriniz Nelerdir?
Söyledikleri Olabilirmi?
Lütfen Konu İle Alakalı Düşüncelerinizi Yorum Kısmına Yazarak Belirtiniz. Bakalım MemoryHackers Topluluğu Bu Çılgın Adam Hakkında Neler Düşünüyor.
Sağlıcakla Kalın.
Son düzenleme: