Ultra Üye
bilgisayarıma onlarca kez virüs girdi lanet olası virüs programlarıda bi b*ka yaramadığında hep format atmak zorunda kaldım şimdi sana sövesim geldigirerim minecrafta mileti sosyal mühendislikle kandırıp bilgisayarlarına trojen indirtp trolerim sahte hata mesajıda eklerim tam trol yaparım sonra hesaplarını çalıp pc çökertirim hesapların herşeyini değiştiririm isim şifre resim tam trol !!!
Kardeeeş Be banada oğretsene boyle şeylerigirerim minecrafta mileti sosyal mühendislikle kandırıp bilgisayarlarına trojen indirtp trolerim sahte hata mesajıda eklerim tam trol yaparım sonra hesaplarını çalıp pc çökertirim hesapların herşeyini değiştiririm isim şifre resim tam trol !!!
sende güçlü antivirüs indir ve sadece memory hackersin hilelerini kulanbilgisayarıma onlarca kez virüs girdi lanet olası virüs programlarıda bi b*ka yaramadığında hep format atmak zorunda kaldım şimdi sana sövesim geldi
Dark Comet kullanıyorsan link verebilir misin?girerim minecrafta mileti sosyal mühendislikle kandırıp bilgisayarlarına trojen indirtp trolerim sahte hata mesajıda eklerim tam trol yaparım sonra hesaplarını çalıp pc çökertirim hesapların herşeyini değiştiririm isim şifre resim tam trol !!!
Benimde duş almam 1 saat sürüyor ama ben o işlerimi duşta hallediyorum en temizi oDuş alırım genelde zaten en az 1 saat sürdüğü için duştan çıkınca yapıcağım başka işler oluyo illaki :ÇQWE
malesef link veremem git gogleye türk hack team darkcomet rat diye yaz çıkar indir portunu aç trojenini hazırla sosyal mühendisliğini kulan ve trole not:sana bir kaç tavsiye minecrafta trole kız kılığına gir ismin kız ismi olsun skininde trole benim sosyal mühendislik baya iyi>Dark Comet kullanıyorsan link verebilir misin?
Benimde duş almam 1 saat sürüyor ama ben o işlerimi duşta hallediyorum en temizi o
Eyw hocaömalesef link veremem git gogleye türk hack team darkcomet rat diye yaz çıkar indir portunu aç trojenini hazırla sosyal mühendisliğini kulan ve trole not:sana bir kaç tavsiye minecrafta trole kız kılığına gir ismin kız ismi olsun skininde trole benim sosyal mühendislik baya iyi>
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?